2777
2789
عنوان

بچه ها بین جدایی و موندن گیر کردم

624 بازدید | 57 پست

از جدا شدن میترسم 

از مسئولیت بزرگ کردن پسرم تو شرایط تنهای مخارجش  تربیتش 

از طرفی شوهرم حال روحی خوبی نداره ..........

توضیحش طولانیه ولی حالش افتضاحه و در عین حال از همه کارای من ناراضیه 

یه لحظه میگه پای زندگیم هستم تا آخر عمر 

یه لحظه میگه چرا واسه آدمی مثل تو فداکاری کنم 

یه پسر ۵ ساله دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که میتونی از مشاوره و اطرافیان کمک بگیر که زندگیت بهتر بشه . همیشه اخرین راه جداییه 

میدونم حالت خوب نیست میدونم داری سختی میکشی اما جدایی با یه بچه هم خیلی سخته اول خوب فکراتو بکن همه راه هایی که فکر میکنی زندگیت بهتر میکنه امتحان کن . انقد ساده نگذر از زندگی که ساختی 

اگه تجربه جدایی دارین بگین  نمیدونم بچه دعوا و کتک کاری ما رو ببینه بیشتر آسیب میبینه یا جداشم ...

راستی ستاره اول از منبع درامدت مطمعن شو که بعد تو جدایی به مشکل نخوری . منطورم اینه مستقل باش از نظر مالی 

شوهرت بیماری دوقطبی داره نظرم اینه ک خودتو کاراتو همه چیتو با حالتا و رفتارای اون تطبیق بده جدا نشو ...

یهو قاطی میکنه به خودش چاقو میزنه 

با ساتور زد تو سرش 

اره دوقطبی هست 

پسرم این صحنه ها رو ببینه مثل اون نشه......

جداااا  حتی اگه حضانت با من باشه... خیلی خوبه که

اره یه مبلغی رو مشخص میکنید بین خودتون و به تایید دادگاه می رسه 

ولی قبل از جدا شدن یه شغل خوب برای خودت دست و پا کن حتما 

در نهایت اگر دیدی خرج بچه رو نمیده مهریه ات رو میذاری اجرا دادگاه قسط بندی می کنه ماهیانه میاد حسابت برای کمک خرجت 

ولی در هر حال شما نیاز صد در صدی به یه شغل خوب داری 

راستی ستاره اول از منبع درامدت مطمعن شو که بعد تو جدایی به مشکل نخوری . منطورم اینه مستقل باش از نظر ...

چند ساله میخوام این کارو کنم 

انقدر دعوا راه میندازه سر هر کاری و اذیتم میکنه تا حالا نشده 

کارای معمولی و درآمد کم هم نمیذاشت برم