2777
2789
عنوان

بچه ها بین جدایی و موندن گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست

ببین زن همسایه ما خیلی خواست بخاطر بچش جدا نشه انقدر زنگ زد ی عالمه پلیس و امبولانس اوردن ب زور بستریش کردن ولی باز بعد ترخیص دوباره بدحال شد قاطی کرد یک ماهه پیش اخر زنشو کشت الان بعد ۱ ماه سه روزه ک ازاد شده و هیچی ب خانواده مقتول نرسید چون گفتن بیمار بوده و در حال خودش نبوده بدبخت نکن خودتو این زندگی زندگی نمیشه این مرد درست نمیشع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی نگیر نگو فقط میگه فقط فلان میکنه ولی بلا سرمون نمیاره تو گوگل ببین عکس مردای دوقطبی چقدر زنا و ...

منم یکی از دوستام از خواب بیدار کرد 

میگفتم عصبانی میشه حالا یه چیزی میگه حالا یه چاقو میزنه 

منم اشتباه داشتم تو زندگی 

ولی اون از من پر خشمه 

ولی مهربونه خیلی مهربونه خیلی بابای خوبیه

یهو قاطی میکنه به خودش چاقو میزنه  با ساتور زد تو سرش  اره دوقطبی هست  پسرم این صح ...

وای پسرت با این صحنه ها بزرگ‌قراره بشه؟بخاطر اون بچه جدا شو

برید مشاور درست نشد طلاق بگیر باید واسه بچت پول بده بعدش خودت برو سرکار حتماا یه چیزی یاد بگیر این همه آدم جدا شدن با بچه الان بد سال ها بهترین زندگی رو دارن

مهمترین مورد تامین مالی،هست شرایط،زندگی خیلی سخت و هرچه بزرگ تر،بشه مخارج بالاتر میره اول باید اونو مطمن بشی؟ شرایط مالی داشتن خونه هم خیلی مهمه بعدها اسیر آدمهای عوضی تر از،شوهرت نیشی؟اگه این دو تا اوکی باشی طبعا راحت تر روزگار میگذره و مشکلاتت تقریبا خیلی خیلی کم میشه ولی اگه هر کدوم از این دوتا تامین نباشه اعصاب خوردی خواهی،داشت حسابی 

درضمن اصلا و ابدا روی خانواده حساب نکن ابن جور مواقع از،همه غریبه تر میشن و اعلب باری،روی دوش میشن

خودت باید در این مورد تصمیم بگیری 

ما از همه شرایط زندگیت خبر نداریم 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید