2777
2789
عنوان

بچه ها بین جدایی و موندن گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست
یهو قاطی میکنه به خودش چاقو میزنه  با ساتور زد تو سرش  اره دوقطبی هست  پسرم این صح ...

ژنتیکیه بیماریش حتما الان بچت داره و در ۱۶ و ۱۷ سالگی با یک ناراحتی این بیماری پنهان اشکار میشع عزیزم چون من خودم دوقطبیم و خواهرزادمم از من گرفته من از مامانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره جدا شی چون یکی از همسایه های ما شوهرش دقیقا این کارارو میکرد زنش و کشت دوراز جونتون

منم این فکرا میاد تو سرم 

پریشب داشت خفم میکرد واقعا 

انقدر گلومو فشار داد نمیتونستم نفس بکشم 

یه بار دیگه هم خفم کرده 

چند بارم گفته میکشمت و چاقو کشیده 

با حال الانش میدونم منو نمیکشه و فقط به خودش اسیب میزنه هردفعه 

مثلا چاقو رو که بر میداره به خودش اسیب میزنه

چند ساله میخوام این کارو کنم  انقدر دعوا راه میندازه سر هر کاری و اذیتم میکنه تا حالا نشده&nbs ...

ستاره جان خودتو بدبخت نکن من اولین باره تو سایت ب کسی میگم جدا شو ببین من الان دوقطبیم شوهرم تا میبینه قاطی میکنم میره بیرون چندساعت ک اروم بشم بیاد چون دوقطبی وقتی قاطی کنه دست خودش نیس یک بلایی سر خودش یا بچش یا شوهرش میاره مث همسایه ما ک شوهرشو یک ماه پیش کشتش شوهر منم میترسع موقع قاطی کردن من و خونه رو از قرص و چاقو و چیزای خطرناک رو با خودش میبره بیرون و تا اروم نشدم نمیاد

ستاره جان با این چیزایی ک میگی التمااااااااستتتتتت میکنم جدا شووووووو حالم بد شد برلت نگران و ناراحتم خدا بالاسر شاهده هنوز بلایی سر تو و بچت نیومده جدا شو دوقطبی ب زبون میاره ک خودشو میکشه ولی نمیکشه هرکی تو خونه باشه میکشه تورو خدا تو و پسرتو و نجات بده و خانواده مادرت اینا رو بدبخت نکن

ستاره جان خودتو بدبخت نکن من اولین باره تو سایت ب کسی میگم جدا شو ببین من الان دوقطبیم شوهرم تا میبی ...

نمیذاره آخهههه 

دیشب که دعوام شد مثلا من پاشدم برم 

گیر میده بشینم بیشترررر گیر میده ها میگم بذار برم داد میزنه و قاطی میکنه 

مرد با زن فرق میکنه آخه 

نه حرف گوش میده نه داد و دعوا روش اثر میذاره

شوخی نگیر نگو فقط میگه فقط فلان میکنه ولی بلا سرمون نمیاره تو گوگل ببین عکس مردای دوقطبی چقدر زنا و بچع ها شون و کشتن و ب دلیل بیماریشون یک ماه بیشتر زندان نیستن و ازاد میکنن و هیچ دیه هییییچییییی ب خانواده مقتول نمیرسه دور از جونتون دور از جونتون دور از جونتون 

اگ یکهو همونجا نظرش عوض شه و مغزش دستور بده تو رو بکشه چی ؟؟؟؟؟دور از جونت

نمیدونم والا 

اینهمه سال تحمل کردم 

ولی الان ترسیدم واقعا 

که شاید سر کن بلایی بیاره 

ولی از این آدم فداکاراست هااااولی با خشمی که ازم داره نمیدونم چه بلایی بیاره