2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینکار رو باهام می کنه

92 بازدید | 7 پست

داداشم علوم پزشکی قبول شده پارسال من چهار سال پشت کنکور موندم به اجبار چون هیچ کاری برام نمی کرد و می گفت اگر قبول شی فلان کار رو برات می کنم و من هیچ وقت قبول نشدم بماند که وضع مالیشون خیلی خرابه منم افسردگی شدید دارم اصلا اصلا از هیچ چیم راضی نیستم خیلی متنفرم از خودم و خانوادم من به خاطر گریه های چندین سالم دور چشمام گود و سیاه شد و خیلیا به روم میارن که دختر جوونی چرا اینجوری شدی و من چند سال به خاطرش بی اعتماد به نفسم و همش می گفتم منو ببر دکتری چیزی یکم ژل بزن یکم اعتماد به نفس بگیرم می گفت هر وقت قبول شدی و من قبول نشدم و دارم میرم پی علاقم که زبان  بهش می گم یکم خرجم کن روم نمیشه توی چشمای مردم نگاه کنم همه مثل همن دورچشماشون خب من خیلی اذیت می شم همش عینک می زنم میگه به من چه دیگه هیچی خرجت نمی کنم مشکلی هم داری برو سرکار تازه حتی یک کلاس کنکور هم منو نفرستاده فقط سال خودم چند تا تست خرید که من خوندمشون و نهایی مو بالا گرفتم ولی کنکور رو خوب نمی گرفتم چون تست نمی فهمیدم و همش بهم میگه جلوی همه که این منو سکته میده این باعث مرگ منه من خیلی افسردگی دارم حتی حرف هم نزنم بازم دعوام می کنن چرا مثل دخترای دیگه نیستی خب من چی کار کنم منم یه دختر جوونم دلم می خواست حداقل یک چهره ی عادی داشته باشم یکم اعتماد به نفس ولی بهم میگن بی عرضه ام🥲

تو داری تلاشتو میکنی و این خودش خیلی عالیه..🌚🤝🏻

میدونم شرایط سختی داری و از همه طرف داره بهت فشار میاد، ولی تو قوی موندی و هنوز داری تلاش میکنی

این کلی جای تحسین داره!

به حرفاشون اهمیت نده..

استعین‌بالله، خدا سختی هارو در راه کسانی قرار میده که دوستشون داره..

مطمئن باش همه‌چی درست میشه

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

واقعا متاسفم به خاطر عدم درک مادرت 

ناامیدی از اینکه یک مادری داشته باشی که درکت کنه باعث شده این ناامیدی رو بیاری سمت خودت و از خودت و چهره ات ناامید بشی.

در واقع از شرایطت در ارتباط با مادرت درمونده شدی به جاش سیستم روانیت داره به خودت حمله میکنه و خودت هم دست از مراقبت و توجه به خودت بداشتی 

عزیزم مادرت قرار نیست درکت کنه حمایتت کنه متاسفانه برای حل مشکلت و روپا شدن نمیتونی روی مادرت و حمایت مالی و عاطفیش حساب کنی 

تنها راه اینه که فکر خودت باشی 

اگر میتونی برو سر یه کار یه مقدار از افسردگی بیای بیرون بعد برای درس خوندنت تصمیم بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو داری تلاشتو میکنی و این خودش خیلی عالیه..🌚🤝🏻میدونم شرایط سختی داری و از همه طرف داره بهت فشار ...

ممنون ولی بیش از ده سال شده و این پنج سال اخریش داغونم کرده جوری که خیلی استرس می گیرم یاده این میوفتم شاید بمیرم راحت شم خنده میاد روی لبم من فقط با یاد مرگ خوشحالم 

ممنون ولی بیش از ده سال شده و این پنج سال اخریش داغونم کرده جوری که خیلی استرس می گیرم یاده این میوف ...

:((( کاش مادرت دست از تکبرش برمیداست و میفهمید چه درد و رنجی داره بهت تحمیل میکنه

ولی نخواهد فهمید هیچ وقت و هیچ وقت خودت رو دریاب از مادرت کاملا قطع امید کن

واقعا متاسفم به خاطر عدم درک مادرت ناامیدی از اینکه یک مادری داشته باشی که درکت کنه باعث شده این ناا ...

من می زدم توی گوش خودم درس بخونم خیلی خودمو کتک زدم ولی نشد ولی همه میگن این درس نخونه این فلانه این دیوونه هست در صورتی من سمپادی بودم مامانمم باهاشون موافقه با داداشم دو تایی و بعضی وقتا با بابام خیلی رتحت بهم توهین می کنن و یک تیم تشکیل دادن و من تنهام چطور با این اعتماد به نفسم برم سرکار تازه داداشم مدرسه عادی درس می خوند 

:((( کاش مادرت دست از تکبرش برمیداست و میفهمید چه درد و رنجی داره بهت تحمیل میکنهولی نخواهد فهمید هی ...

درسته به خودشم گفتم استادم صداش زده معلمام ثداش زدن گفتن درسش خوبع ولی به طرزی دور چشمام افتضاحه اونا هم به مامانم گفتن ولی دید و کاری نکرد همشم می گه خب پول نداشتم منم می گفتم اگر توی این چند سال ده تومن برام کنار می ذاشتی الان پول درمانم جمع میشد والا پول تو جیبی هم که بهمون نمیدادن بابام که بدتر از خودشه

ممنون ولی بیش از ده سال شده و این پنج سال اخریش داغونم کرده جوری که خیلی استرس می گیرم یاده این میوف ...

هعی..

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..