2777
2789
عنوان

اینقدر نگید صاحبخونه خوبی باشیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 88 پست
که متاسفانه نمیترسنمن تا دلت بخواد به پستم خورده از مستاجری که بچه پنهون میکنه تا مستاجری که در چوبی ...

واییی

خاکنه اینها با پست کسی برنخورن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه واقعا خوب بودی نمیگفتی غذا رو کوفت کنه آدمی که به خاطر خدا کاری رو کنه اینطوری حرف نمیزنهمطم ...

منم همین حس رو گرفتم

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
که متاسفانه نمیترسنمن تا دلت بخواد به پستم خورده از مستاجری که بچه پنهون میکنه تا مستاجری که در چوبی ...

ما یه خونه خشک کلید نخورده پارسال دادیم اجازه 

امسال موقع تحویل وارد شدیم خونه رو نشناختیم

کلللل کاغذ دیواری رو بچه کنده بود 

در کند دیواری شکسته بود 

هود شمسته بود 

کابینت سکسته بود 

نابووود کردن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ما یه خونه خشک کلید نخورده پارسال دادیم اجازه امسال موقع تحویل وارد شدیم خونه رو نشناختیمکلللل کاغذ ...

امیدوارم حقتون و ازشون گرفته باشید 

چه بی وجدان

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزبزم از مراحل قانونی خبر نداری به این راحتی نیست یک سال باید جیگرت حون بشه تا حکم بدنهنوز چند ماهه ...

خدا منو ببخشه ولی با این وضع جای شما بودم خودشو و وسایلشو پرت میکردم بیرون تا الآنم میلی باهاش راه اومدین ببخشید ولی دیگه رسماً سوارتون شده

منم مثل خودت احتمالاً سال دیگه بخاطر درس میرم طبقه بالامون درک میکنم سر صدا زیاده و توی این وضعیت درس خوندن سخت میشه..

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

ما یه خونه خشک کلید نخورده پارسال دادیم اجازه امسال موقع تحویل وارد شدیم خونه رو نشناختیمکلللل کاغذ ...

رسما ضرر بدی کردید حالا پولش داد یا انداخت گردن خودتون؟

من این دوساله با مستاجر درگیرم اومده خونه دیده سوال نپرسیده که خونه سرامیک هست یا نه مام نگفتیم موقع گرفتن کلید قیافه گرفت خونتون تمام سرامیک نیست  بچش پنهون کرد تا اومد تو خونه گفت بچم مشکل داره ،موقع کلید گرفتن گفت من که اب باغچه نمیدم خودتون اب از بالا بدید بعد از یه ذره محصولی که داره برمیداره،در جوری میکوبه انگار زمین لرزه اومده،بچش مشکل داره شبا خواب برامون نمیزاره ،غذا یا درست نمیکنه یا بکنه تو رخت کن حموم درست میکنه ،دستشویی رو نمیشوره بوش تا بالا میاد نمیتونیم مهمون بدرقه کنیم یا استقبال کنیم در کمد دیواری جوری کوبیدن گفتم لولا در خراب شد و...دیگه تا سال بعد ببینیم چه کردن به خونه لحظه اخر تمدید کرد نرفتم چک کنم مطمئن هستم اون سینک و روشویی و باید عوض کرد

برخورد زنه هم بماند دیگه انگار من خدمتکارشم چیزی جز فدات شم بلد نیست بگه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

حالا که این طوره واقعا اذیتش کنید که دروغ نگفته باشه .... آسایش و امنیت که نداشته باشه فرار می کنه . نصف شب سر و صدا کنید نزارید بخوابه ... آب را قطع کنید و بگید لوله کشی خراب شده  اون که پول نمیده که ادعا داشته باشه 

خواهر منم مستاجره هرچی به صاحبخونش میگه خونتون موش داره پر از سوسک و. مارمولکه گوش نمیده میگه خب بکش ...

عزیزم آخه سوسک و موش چه ربطی داره به صاحب خونه 

خودشون باید سم و سوسک کش بزنن و جای ورودش رو مسدود کنن اینو دیگه خدایی نشنیده بودم 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️