اگر من جلوش ضجه بزنم براش مهم نیس بیاد ناراحتیم و برطرف کنه میگیره میخابه ، یا میاد برام توضیح میده بعد من ناز میکنم ناز نمیکشه میگه میخای باور کن میخای نکن ، دوست دارم یکی نازمو بکشه ، شب قبل خواب بیاد از دلم در بیاره بعد بخوابه ولی این راحت میخابه بعد چهار روز میاد آشتی ، گریه کنم هر کار براش اهمیت ندارم ، در حالت عادی که آشتی هستیم باهاش حرف میخام بزنم حواسش بهم نیس و بهم توجه نمیکنه زود میخاد تمومکنم ، نه سالگرد ازدواج و نه تولد و نه روز زن یادشه نه محبت میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چرا هنوز سنی ندارن بنظرم اگرم تغییر نمیکنه همین الان جداشه سنشونم کمه همین مسائل منجر ...
هر چیزی اگه تحملش سخت باشه بله حق طلاق رو دارن من پذیرفتم و تحمل کردم و عادت ولی استاتر با من فرق دارع پس خودش حق انتخاب داره
ما هم سنی نداشتیم نشد عزیزم و نمیشه و اومدن بچه همون یک ذره احساس هم ب بچه منتقل شد
ولی منشأ این جور مردا ب خاطر مادراشون هست مادرهایی کپر از خس زنانه. ناز و ادا بودند طوری ک ب ای این مدل پسرها عادی شده و چیز جدیدی نیست و زندگی کردن مادرشوهر این مدلیه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
منم همین مشکل رو دارم. ۹ ساله ازدواج کردم. خودمو با بچه ها و کار و ادامه تحصیل سرگرم میکنم.
دقیقا منم
و دیدم خوبی های دیگه با جمله ی عوضش شوهر من فلانه....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ی مدت توام اصلا انقدر گیر نباش انگار نه انگار که برات مهمه شاید اون ازین رفتارای تو لذ ...
آره دیگه نمیتونم تحمل کنم مشاوره باید پیدا کنم ، چون منم جوونم هنوز محبت میخام ، نه اینکه فقط بره سرکار بیاد بخوابه ، هر چی بشه میگه برام مهم نیس میخای آشتی کن میخای نکن
بخداعوضم شدم زدصورتموداغون کردکه ننه اش گفته بودخراب شده زنت الانم دوتاسکته زده ولی کنارننه اش هست
خب چرا کاری نکردی این تغییر نه،نشون بدی دیگه نمیخایی تا تهش بری تا حس کنه از دست دادن یعنی چی
همیشه موندن و سوختن نتیجه اش ساختن نیست... گاهی سوختن و تموم شدنه
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
عزیزم تفییر نمیکنن همه مثل هم نیستند بهتره خودت رو عادت بدی و خوبی های دیگه رو ببینی من۱۲سال تلاش ک ...
سخته ، فک کن مثلا گفتم میرم خونه مادرم دیگه تحمل ندارم میگه برو بعد ده دقیقه زنگ زده من خوشحال شدم که میخاد بگه نرو ، میگه بچه پی پی کرده بیا عوضش کن بعد برو