2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس باید چه رفتاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 93 پست

ببخش که اومدم به این تاپیکتم سر زدم.

اما قبل ریشه یابی رفتار همسرت ببین رفتار خودت چطوره.

مثلا اگه خانمی هست که مدام غر بزنی. شاد نیستی. از خانوادا همسرت مدام پیشش گلایه کنی. فضای خونه ت رو بلد نیستی شاد نگه داری. سر مسائل ریز و درست همش جنگ اعصاب راه میندازی. به اعتماد بنفس شوهرت توهین میکنی مثلا میگی عرضه نداری. یا چرا ما پول نداریم‌ یا خسته ام از این زندگی و کلا غر زدنهایی از این دست. مطمئن باش مقصر رفتار شوهرت خودتی. البته مردای زیادی داریم که ذاتا اهل ابراز علاقه نیستن. کلا مدلشونه بلد نیستن. خب وقتی کاری عمدی نیست نباید تا این حد برنجی. اما اگه احیانا دیدی ایراد از خودتم هست یا حداقل پنجاه پنجاه روی خودت کار کن‌ مردا از زنهای شاد. مهربون که به خودشون برسن فضای خونه رو در نهایت مشکلات گرم نگه دارن خوششون میاد. مردا تشنه محبتن. تشنه اینکه کسی واقعا مردانگیشون رو قبول داشته باشه.

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
ببخش که اومدم به این تاپیکتم سر زدم. اما قبل ریشه یابی رفتار همسرت ببین رفتار خودت چطوره. مثلا ...

بله درسته همین زمین دوتامون و عصبی و پرخاشگر کرده ممنونم از محبتت انشالله خدا مشکلمو و حل کنه خیلی نذر کردم  دیشب تو تاپیک بقیه گفتن واستادم امتحان ام تموم شه یکی یکی انجام بدم انشالله حل سه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوب راهنمایی میکنی خداخیرت بده

اهان دارم میگم مردای تورک همین جوری هستند....

خشک و سرد هستند.

زنهای ترک مدام در حال شوخی با اونها هستند.سازش و شوخی و دعوا و اشتی همه باهمه .....مردای خودمون را با همین شوخی خرکی مثل غلغلک و ناز کردن مو و .......نرم میکنیم ....مثلا مامانم پدرم خوابیده و پدرم خیلی حساسه .صدا نباید باشه .یک هو مامانم اروم میزنه پشتش و باهاش حرف میزنه ......یک‌مامانم موهاش را بهم میریزه ....در کل هر کی میبینه میگه مامانت خیلی محبت میکنه ...بابام یک ادم خشک ....

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بله درسته همین زمین دوتامون و عصبی و پرخاشگر کرده ممنونم از محبتت انشالله خدا مشکلمو و حل کنه خیلی ن ...

همدیگر را درک کنید .......من میرم صبح با کلی زحمت توت بچینم .توت ها خراب درمیاد .مامانم به جای توبیخ بهم رسیدگی میکنه ........باهمسرت که تحت فشاره مهربون باش.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.