2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس باید چه رفتاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 93 پست
داره پیرم می‌کنه ، به شدت هم لجبازه ، من باید آشتی کنم وگرنه ناز نمی‌کشه ، افسرده ام کرده

مردای تورک مردای فامیل ما کپی شوهرشمان ..فانتزی بازی زنهاشون در نمیارن..میسازند ...ولی اندازه پس انداز باشه خوب خرج میکنند .خوب میخورند.الکی شوخی میکنند.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

سخته ، فک کن مثلا گفتم میرم خونه مادرم دیگه تحمل ندارم میگه برو بعد ده دقیقه زنگ زده من خوشحال شدم ک ...

خب اون زن زده ب اون بهانه بگه بیا شوهر شما مغروره

شوهر شما فهمیده نیاز داری

نشون بده خریدار نازت زیادن

اول از همه بازی نصب کن. از اون ها ک مخصوص معتاد های گوشی و بازیه حسابی از فکرش بیرون میایی

اصلا التماس محبت نکن نگو اکه محبت نکنی می‌رم

ببینه ب طپز کامل نیاز نداری بهش عوض میشه

ما خودت رو عوض کن تا شرایط عوض بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بی احساسه بیخیالش شدم سنگ شدم دیگه نه محبت ازش میخوام نه احساس همینقدر که آرامش منو بهم نزنه برام خیلیه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
وای اسی نگرانت شدم شاید دلش جای دیگست واقعا اگه اینطور باشه عذاب وجدان تورو نمیگیره؟ اه 

نمی‌دونم شاید کسیو دوست داشته قبلنا شک دارم ولی الان گوشیش همیشه دستمه خیانت نکرده

نمی‌دونم شاید کسیو دوست داشته قبلنا شک دارم ولی الان گوشیش همیشه دستمه خیانت نکرده

الهی به همین وقت مقدس سربه راه شه اون جور که لایقش هستی قدرتو بدونه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اتفاقا کردی ک خیانت می‌کنه مهربون و حرف  گوش کن میشه و فضای خونه رو آروم نگه میداره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
می‌دونم کار بدیه ولی حالا میفهمم خانومایی که خیانت میکنند مثل مردا بخاطر هوس نیس فقط کمبود محبت دارن ...

با شوهرت شوخی کن ..ناز نکش.مردا ی ترک ما از نازکشیدن بدشون میاد.فانتزی های سریال ها را اصلا قبول ندارند چندشون میشه ....شوخی کن .نزن .ولی غلعلکش بده .دماغش را بخارون

خب چرا کاری نکردی این تغییر نه،نشون بدی دیگه نمیخایی تا تهش بری تا حس کنه از دست دادن یعنی چی همیشه ...

من راهنمایی ازبهترین روانشناس هاگرفتم آروم رفتم جلوولی قدرت حرف مادرش وپدرش خیلی بالاترهست دیگه الان بهم گفت دفترزندگیت بااین آدم تموم شده من خیلی تلاش کردم امانشد

ببین من خودم ناز کردنو و ناز کشیدنو بخش جدایی ناپذیر زندگی میدونم که طعم میده به احساس ولی مطمئن باش ...

نمی‌دونم بخدا ، ولی تو عقدم بودم همین طور بود من توجه نمی‌کردم فک میکردم یک چیز پیش پا افتاده هست

خیانت نکرده .برو خدا را هزاربار شکر کن ..مثل مردای تورک ما ....زن نمیفهمند ...ولی حوصله خیانت زن دیگه هم ندارن ....حوصله زن ندارند....همون خوبه ...البته اگر مقایسه چشم روهم چشمی شد طلاقه ..

مثلا چیکار ؟؟ 

برات نوشتم شما زیادی آویزون شدی زیادی گدایی می‌کنی و اون این حس نیاز رو دوست داره و نمیزارع از بین بره

شما باید بشی دختری ک دوست پسرش ب زور میخاد حلب محبت کنه و هی سر راهش سبز میشه

ولی شما شدی مثل اون دختری ک هی می‌ره دم مغازه پسره میگه تو رو خدا ب من حل بده تو رو خدا بگو دوستم داری

مردا بر عکس ما دنبال چیزای دست نیافتنی هستند آبان شما رو ب دست آورده 

پس بزار فکر کنه هنوز باید برات تلاش کنه هنوزب دستت بیاره فکر کنه جایی برای محبت اون تو دلت نیست 

چرا هنوز سنی ندارن  بنظرم اگرم تغییر نمیکنه همین الان جداشه سنشونم کمه  همین مسائل منجر ...

بله دقیقا من تشنه محبتشم که اگر به خدا اعتقادی نداشتم این کارو انجام میدادم ولی الان با خدا هم‌صحبتی میکنم تا دلم خالی سه 

حتی یک اخلاق بدی داره پیام هم میدم باز نمیکنه میگم من پس کی باهات حرف بزنم از لحاظ ظاهر و خانواده من بهترم هر میبینم مارو میگه چقدر سری ، 

ی چندتا کتاب از نیازهای زنانه بده بخونه ممکنه اصلا بلد نباشه

بهش گفتم من نیاز دارم بهم. بگی دوست دارم ، من زبونی ام ، اصلا سرکار نرو فلان جا نرو ولی اخلاقت خوب باشه 

دقیقا منم و دیدم خوبی های دیگه با جمله ی عوضش شوهر من فلانه....

دیگه چه میشه کرد؟

ولی گاهی خیلی بهم فشار میاد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ