اگر من جلوش ضجه بزنم براش مهم نیس بیاد ناراحتیم و برطرف کنه میگیره میخابه ، یا میاد برام توضیح میده بعد من ناز میکنم ناز نمیکشه میگه میخای باور کن میخای نکن ، دوست دارم یکی نازمو بکشه ، شب قبل خواب بیاد از دلم در بیاره بعد بخوابه ولی این راحت میخابه بعد چهار روز میاد آشتی ، گریه کنم هر کار براش اهمیت ندارم ، در حالت عادی که آشتی هستیم باهاش حرف میخام بزنم حواسش بهم نیس و بهم توجه نمیکنه زود میخاد تمومکنم ، نه سالگرد ازدواج و نه تولد و نه روز زن یادشه نه محبت میکنه
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی سخته افسرده شدم دوست دارم باهم حرف های خوب بزنیم ، شوخی کنیم ، ولی اون اصلا اینطور نیس اک ...
عزیزم تفییر نمیکنن همه مثل هم نیستند بهتره خودت رو عادت بدی و خوبی های دیگه رو ببینی من۱۲سال تلاش کردم نشد نشد تو ذاتشون تو ورژن ساختاری بعضی مردا این مورد تعبیه نشده و با روان شناس و هیچ چیز دیگه درست نمیشه
پس بپذیر و تمام
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من که درحسرت یه زندگی خوب موندم هر راهی که گفتن رفتم درست نشددیگه تموم امیدم ازدست رفته دنبال معجزه ...
عزیزم من هم مثل شما هستم ولی دیدم در این حور مواقع باید خودت تغییر کنی تا شرایط و محیط عوض بشه همون کاری ح برات سخته همون ک میگی عمرا رو انجام بده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وای اسی نگرانت شدم شاید دلش جای دیگست واقعا اگه اینطور باشه عذاب وجدان تورو نمیگیره؟ اه
الان با این کارت یه مشکل دیگه ب این مشکل استاتر اضافه کردی
از اول همین بود ، از اول ازدواج اهل ناز کشیدن نبود الان دیگه میبینم مسئله مهمی بوده نمیتونم ت ...
ببین من خودم ناز کردنو و ناز کشیدنو بخش جدایی ناپذیر زندگی میدونم که طعم میده به احساس ولی مطمئن باش یه خصلت بدی داری که نمیدونی یا اون اوایل یه ضربه ی بدی زدیو یادت نمیاد و اون رو تعمیر نکردی و ....
میدونم کار بدیه ولی حالا میفهمم خانومایی که خیانت میکنند مثل مردا بخاطر هوس نیس فقط کمبود محبت دارن ،من الان با خدام حرف میزنم گریه میکنم ولی اگر خدا هم نداشتم شاید به بیراهه کشیده میشدم
الان با این کارت یه مشکل دیگه ب این مشکل استاتر اضافه کردی
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣