2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

38 بازدید | 36 پست

دیگه خسته شدم از زندگی هرکاری میکنم دخترم نمیاد دستشوییش بهم بگه سه سال و۵ماهشه از هرروشی که فکرش کنین استفاده کردم قصه گویی،جایزه،رنگ انگشتی .کتاب خوانی،بازی،تشویق،کتک،اما هیچی به هیچی.هروقت میریم یه جا من ازاول تااخرش استرس دارم که خرابکاری نکنه توشلوار اگه خودم بهش بگم برو‌دستشویی اونم با غرمیره ولی خودش اصلا نمیادبگه

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
وقتی جایی میری مهمونی پوشکش کن دیگه

هرگززززز

وقتی تصمیم ب پوشک گرفتن میکنید نباید دوباره پوشک کنید بچه قاطی میکنه 

اسی شما هم اجازه بده دخترت خودش علاقه نشون بده تا وقتی امادگی نداره زور نزن ازپوشک بگیریش 

خ

هیچ بچه هی با پوشک مدرسه نمیره 

پسر من تا ۲ سال و ۸ ماه پوشک شد یه روز صبح پوشکش نکردم و برای همیشه تموم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگززززز وقتی تصمیم ب پوشک گرفتن میکنید نباید دوباره پوشک کنید بچه قاطی میکنه  اسی شما ...

یک ساله دیگه بهش پوشک نمیبندم ولی اصلا نمیاد بگه بخدااعتمادبه نفس ندارم دیگه جایی برم،

وای درکت میکنم یاد بچه های خودم افتادم هیچ وقت فکر نمیکردم ارزوم باشه پوشک گرفتن تموم شه 

ببین دوره سختی باید صبر کنی خودخوری نکنی 

من برای پسرم روسک می‌ذاشتم تو دسشویی چن تا از سقف آویزون کردن و کای برچسب زدم خیلی خوشگل شد دسشویی دیگه غر نمیزد و میرفت کم کم تا یاد گرفت 

ساعت هاش رو یادداشت کرده بودم چ ساعت‌هایی باید بره از تو دسشویی مثلا صدای عروسک درمیارودم ک بیا پیشم و اینا میومد 

شبا هر دو ساعت می‌بردم 

بیرون ش.ورت آموزش تنش میکردم و هر یکساعت می‌بردم 

ولی پوشک نکن زحماتت بر باد میره .

دخترم هم داستان‌های خودشو داشت کلا با این مدل فرق داشت .

باید عروسکش از تو اتاق میگفتن نیاز دارن برن اینم ببره بهشون یاد بده و ...

منظور این ک قلق ش رو بدست بیار روش هر بچه فرق داره .

ولی هر دو ساعت عادتش بده .

پسرم از دو سالگی تا سه سال و نیم طول کشید که شب هم خودش پاشه بره و کامل مستقل شه  😭😭😱بیچاره شدم 

دخترم از سه جواب داد روش ها روش تا سه سال و هشت ماه  که کامل کامل مث آدم بزرگا بشه 

خدا صبر و توان بده به همه مامانا  درکت میکنم

همیشه وقتی یه بچه کوچیک‌میبینم که خودش میره دستشویی خیلی غصه میخورم حس میکنم من مامان بدی هستم یا دخترم یه مشکل داره درصورتی که دخترم خودش نگه میداره خیلی وقتا فقط بی اهمیته ،اهمیت نمیده که بایدبره دستشویی وارجیح میده توشلوار کار خرابی کنه

همیشه وقتی یه بچه کوچیک‌میبینم که خودش میره دستشویی خیلی غصه میخورم حس میکنم من مامان بدی هستم یا دخ ...

عیب نداره مامان جان

دخترت فقط ۳ سال و نیمشه!

تو خیلی خیلی مادر خوب و صبوری هستی دستت هم درد نکنه

نگران نباش کم کم یاد میگیره

خوب حرف میزنه؟ 

وای درکت میکنم یاد بچه های خودم افتادم هیچ وقت فکر نمیکردم ارزوم باشه پوشک گرفتن تموم شه  ب ...

چقدخوبه که ادمای مهربونی مث شما بهم دلداری وامیدواری میدین،اینقد گریه کردم چشام‌ پف کردن باشوهرم بداخلاق شدم دلم میخوادبرم یه جایی‌ووقتی برمیگردم دخترم بزرگ شده باشه 

عیب نداره مامان جان دخترت فقط ۳ سال و نیمشه! تو خیلی خیلی مادر خوب و صبوری هستی دستت هم درد نکنه ...

نه خیلی خوب هم‌حرف نمیزنه درحدیه بچه دوسال ونیم

صبر کن حرف زدنش کامل بشه درکش هم به مراتب بالا میره 

باهاش راه بیا 

اگه گوشی دستش میگیره ازش بگیر که زود تر به حرف بیاد 

با بچه های دیگم بذار زیاد بازی کنه

همین ک همکاری میکنه عالیه 

تو هرنیم ساعت بهش یاد اوری کن جیش داری یا ن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
صبر کن حرف زدنش کامل بشه درکش هم به مراتب بالا میره  باهاش راه بیا  اگه گوشی دستش میگ ...

خیلی اهل گوشی نیست،هزروززعصرمیبرمش پارک امروز ابرومو جلوهمه برد جیش کردتوشلوارش ازاونجایی هم‌که بدش میاد شلوارخیس باشه همونجا شلوارش دراورد جلوهمه ،همه بچه ها بهش خندیدن ،مامانا هم همه ی طوری نگام‌میکردن ،هردفعه که میبردمش وسطای بازی میبردمش‌دستشویی امروز غفلت کردم که اینطوری شد منم اوردمش خونه خیلی کتکش زدم برای اولین بار الان عذاب وجدان داره میکشم