2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر از اینک حس و حالمون خوب باشه از ته دلمون باور داشته باشیم ک ب خواسته میرسیم دیگ چه تمرینی غیراین ...

یکیش قانون رهایی هست یعنی به خواسته ات نچسب تا جایی بهش فکر کن و تصویر سازی کن که حس خوب بگیری نه این که استرس بگیری بگی اگه نشه چی  یا پس کی قراره بشه یا از چه راهی میخواد بشه؟ رهااااا کن. دوم این که خودت رو قلبا لایق اون خواسته ات بدونی حالا خواسته ات میتونه اون آدم باشه یا ثروت یا هر چیز دیگه . و این که  شکرگذاری هم بکن بابت داشته هات و بعد خواسته هاتو از خدا و کائنات بخواه 

میگن دفتر بنویسم سپاسگزاری کن طوری ک ب خواستت رسیدی جواب میده راسته؟

بله که درسته💚 فقط این که این نوشتنت فیک نباشه و از روی اجبار نباشه . یعنی وقتی داری شکرگذازی میکنی بابت آرزوت که مثلا بهش رسیدی اگه نمیتونی تصویر سازی کنی و ذهنت قبول نمیکنه یه مدت بیا این جوری بنویس که خدایا شکرت که مثلا قراره به زودی ماشین بخرم شکر شکر شکر یا خدایا شکرت که قراره کنم کنی که استخدام بشم شکر شمر شکر اینو که ادامه بدی ذهنت کم کم قبول میکنه و میتونی روند نوشتنت و عوض کتی و جوری بنویسی و شکرگذاری کنی که انگار رسیدی

بعد یه مدت خودت خواسته ات رو خلق میکنی😍😍

تاحالا چیزیو جذب کردی از تجربت بگو 

بله عزیزم. برگشت کسی که دوسش داشتم

استخدام شدن

قبولی ارشد تو دانشگاه خوب 

و این که من یه بیماری داشتم که نمیتونستم دماغم رو زیبایی عمل کنم و خیلی ناراحت بودم اون موقع از قانون جذب چیزی نمیدونستم ولی قوانین رو ناخواسته اجرا کردم و یه دکتر مهربونی منو عمل کردن

افکار منفیو چجوری از خودم دور کنم؟ تازگی از هرچیزی کوه میسازم و روانی میشم دیع

باید رو باورت بیشتر کار کنی تو اگه به سیستم کائنات و خدا باور داشته باشی دیگه از هیچی نمیترسی و دلت قرصه که هر چی که بخوای و دستور بدی همون میشه. 

عزیز مهربونم منفی نگری رو حذف کن از ذهنت چون همونارو جذب میکنی. 

تو با باوری که تو ذهنت میسازی راجع به هر نوع مسائلی چه مثبت چه منفی همونارو جذب میکنی. وقتی افکار منفی اومد تو ذهنت بنویس و پاره شون کن و به خدا بگو خدااا من نمیدونم از چه راهی و کی میخوای منو به خواستم برسونی اینو‌ میسپارم به تو ولی من ازت میخوام که فلان چیز رو داشته باشم یا فلان اتفاق بیوفته. بخدا همه چی با ذهنه تو با تربیت ذهنت غیر ممکنارو ممکن میکنی

این عود و شمع و مدیتیشن مهمه؟ من با فکرم تا الان جواب گرفتم ولی میگن باید شرایط خاص بچینی :/

منم تا به خال این سمتی نرفتم اصلا😬

بخش مهم جذب یکی باوره یکی هم فرستادن ارتشاشان + 

این دوتارو رعایت کنی ۸۰ درصد راه و رفتی قشنگم💚