2777
2789
حتما باید خواسته مون رو بنویسیم یا هر روز به زبون بیاریم ؟ بیشتر توضیح میدید عزیزم ؟تجربه ای داری ب ...

صبح ها وقتی از خواب پا میشی و شبا قبل خواب خیلی عالی میشه که یه چند تا شکرگذاری بنویسی بابت چیزایی که داری بعدشم میای بابت آرزوهات شکرگذاری میکنی به دو روش یا این جوری که تصور میکنی که داریش الان و قشنگ اون ذوق رو تو بدنت حس میکنی و مینویسی که خدایا شکرت که فلان چیز و دارم. اما اگه این راه برات سخته و حس بد میگیری از تصور چیزی که فعلا نیست میتی مینویسی که خدایا شکرت که قراره کمک کنی که به زودی فلان ماشین رو بخرم . اولش نوشتن سخته من خودم یه مدت مینوشتم و از روی اجبار بود به خاطر همین رها کردم کلا بعد یه مدت خودم رفتم سراغش و الان دیگه با خواست خودم مینویسم و بهم حس خوب میده . تو هم اگر دیدی که حس بد بهت میده ولش کن تا زمانی که با اشتیاق بری سراغش💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونیم خواسته هامونو‌ واقعا جذب کنیم؟ میشه یه توضیح مختصر بدی 

میتونیم فردی رو جذب کنیم؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
 احسنت 💚💚💚

عزیز میشه لطفا بگی برای قبولی تو دانشگاه 

چطوری خواستم رو بنویسم 

قانون جذب و اینا رو می‌خوام یاد بگیرم 

ولی نمی‌دونم چطوری 

نمی‌دونم از کجا شروع کنم چه کتابی 

اگر میتونی لطفاً کمکم کن 

لایک می‌کنی

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
استارتر عزیز از تسلا هم استفاده کردی ؟ بعد روزی چند تا خواسته رو هم میتونیم بنویسیم؟ یا این که تا ...

سلام عزیز دلم من تسلا رو که همون ۳۶۹  هست رو میدونم چیه ولی تا به حال ازش استفاده نکردم. ولی یه چیزی که خیلی ازش جواب گرفتم نامه نوشتن به فرشته ی خودمون یا فرشته های دیگران بود. هر چی که خواستم ازشون واسطه شدن و بهشون رسیدم😍😍

سلام عزیز دلم من تسلا رو که همون ۳۶۹  هست رو میدونم چیه ولی تا به حال ازش استفاده نکردم. ولی یه ...

وای چه عالی عزیزم

میتونی بیشتر توضیح بدی در موردش؟جزئیات مینویسی؟

من ازین روش استفاده نکردم

نوشت به زمان حال جوری که اتفاق افتاده برام خیلی خوب بوده

⚘خدایا شکرت❣
عزیز میشه لطفا بگی برای قبولی تو دانشگاه  چطوری خواستم رو بنویسم  قانون جذب و اینا رو می ...

عزیزم من قبولی دانشگاه خودم رو بذار برات بگم 

من کنکور کارشناسیمو گند زدم و دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم و یه مدت انگار نسبت به خودم خشم داشتم با خودم لج کرده بودم به مرور زمان با خودم آشتی کردم و گفتم اشکال نداره ارشد و قطعا من تو دانشگاه خوب درس خواهم خواند گذشت و گذشت تا این که ترم آخر کارشناسی بودم و برای کنکور خوندم کوچیک ترین استرسی نداشتم واقعا برام عجیبه که چرا اینقدر ریلکس بودم انگار که میدونستم و بهم قول داده بودن که قراره دانشگاه دولتی برم 😐ولی تلاشمو کردم و درسمم خوندم  ازین‌ ورم یه بارم به دانشگاه آزاد حتی فکرمم نمیرفت 

رفته بودم پیج دانشکاه تهران و شهید بهشتی و علامه هم فالو کرده بودم و بین این ۳ تا هی پرس و جو میکردم جو کدوم خوبه و بیشتر خوش میگذره😂😂اون موقع نمیدونستم قانون جذب چیه حتی شکرگذاری هم نمیکردم ولی ناخواسته باور کرده بودم که بهش میرسم دو اینکه خودمو لایق این جایگاه میدونستم تو دلم سوم اینکه رها کرده بودم و نگران نبودم💚💚 دانشگاه تهران قبول شدم و درسمم تموم کردم الان😍😍

استارتر من یه  مدت  تقریبا یک ماه شکرگزاری کردم با اینکه تصور میکردم قشنگ  همون موقع ها ماشینمون چپ شد و مجبور شدیم برای تعمیرش باغمونو بفروشیم اونم به ضرر! و با مقداریش ماشینو تعمیر کردیم با مقداریش هم وسایل خونه رو که داخل شکر گزاری می‌نوشتم عوض کردم ولی خیلی ناراحت بودم که از این راه و به ضرر به چندتا از خواسته هام رسیدم برای همین دیگه ادامه ندادم. حالا شما می‌دونی دلیلش چی بود؟