2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم بگو چطوری و با چه تمرین لول شخصیتم رو بالاببرم از لحاظ عزت نفس

ببین من خودم این کار رو کردم و جواب گرفتم اول این که ببخش کسایی رو که باعث شدن تو عزت نفست پایین باشه و خودتو کم ببینی  برگرد به دوران کودکیت و تا به سن الانت و اون آدم ها و خاطرات بد رو ببخش و رها کن فقط به خاطر خودت . دوم این که یه کاغذ بردار تمام ویژگی های مثبت خودت چه ظاهری چه شخصیتی بنویس همه رو هاااا حتی کوچیک ترینشون مثلا پر پشت بودن ابرو یا مثلا مهربون بودن قلبت یا خوب بودن صدات…. اینارو هر شب قبل این که بخوابی  و صلح ها بعد بیدار شدنت یه دور از روش بخون و حتی شده بهشون فکر بکن بعدش به مرور زمان خودت میفهمی و قدر خودتو میدونی که چه انسان ارزشمند و زیبایی هستی و انرژی درونیت میره بالا

میتونیم خواسته هامونو‌ واقعا جذب کنیم؟ میشه یه توضیح مختصر بدی  میتونیم فردی رو جذب کنیم؟

بله‌که میشه ولی راهش اینه که به ویژگی های مثبت اون آدم فقط فکر کنی و خاطرات خوبی که باهاش داری یعنی اصلا به ویژگی های منفیش فکر نکن . دوم این که تمام خاطراتی که آرزو داری با این شخص تجربه کنی روتصور کن مخصوصا شبا قبل خواب و دیگه تو طول روز ول کن و بهش فکر نکن و در کل درخواستتو به خدا و کائنات بده و اصلا به زمان رسیدن و راه رسیدن فکر نکن چون از خواسته ات دور میشی فقط باور قلبی داشته باش که خدا و کائنات بهت میدنش و اینکه ما یه قانون تکامل داریم یعنی وقتی یه خواسته ای داریم یه مدت زمانی رو باید صبر کنیم تا بهش برسیم حالا چرا صبر ؟ چون تو روحت باید به یه درجه ای برسه که ظرفیت رسیدن به این خواسته  رو داشته باشه . تو جذب شخص تو باید روی عزت نفست کار کنی که از نظر ذهنی به این باور برسی که آقا من لایق یه رابطه عالی و یه آدم خوبم. و قانون تدارک هم هست که یکی درونیه یکی بیرونی . تدارک درونی اینجوریه که مثلا میگی من رو عزت نفسم کار میکنم که وقتی با فلانی وارد رابطه شدم یه رابطه عالی رو باهاش تجربه کنم.( تدارک درونی در واقع یاد گرفتن یه مهارته به نیت این که هر موقع اون آدم اومد تو زندگیت ازش استفاده کنی مثلا میتونه یادگیری آشپزی هم باشه حتی) تدارک بیرونی هم ابنجوریه که تو یه چیزی رو با ذوق میخری که هر موقع با اون شخص اوکی شدی ازش استفاده میکنی. مثلا میزی به مانتو میخری با کلی شوق و ذوق به امید اولین پیدارتون 💚💚

وای چه عالی عزیزم میتونی بیشتر توضیح بدی در موردش؟جزئیات مینویسی؟ من ازین روش استفاده نکردم ...

چقد‌خوب😍پس اگه نوشتن به زمان حال حس خوب بهتون میده پس خیلی راحت میتونید تصور کنید . این جوری اتفاقا جذبتون سریع تره🥰

راجع به نوشتن نامه به فرشته ها من اکثرا به فرشته نگهبان خودم یا بقیه نامه مینویسم. ولی فرشته های مختلف هستن مثل فرشته عشق فرشته سلامی _فرشته دوستی _یا فرشته ثروت و ….. بعد شما خواسته تون رو خیلی مختصر و کوتاه مینویسید و در آخر یا میذارید لای قرآن یا نگه میذارید و میندازیدش تو آب رودخونه ای جایی

یه نمونه نامه مثلا برای کسی که میخواد ازدواج کنه

سلام به فرشته ی عشق عزیرم 

ممنونم که کنارمی و حواست بهم هست.ای فرشته ی عزیز من از تو تقاضا دارم با قدرت الهی که در دست داری و با اذن خداوند مهربانم کمکم کنی تا شخص درستی با ویژگی هایی که مد نظرم هست سر راهم قرار بگیرد و به من عشق بورزد تا من داشتن یک رابطه سالم را تجربه کنم.مطمئنم و یقیین دارم که مرا به خواسته ام میرسانی. از خداوند مهربانم و تو بی نهایت ممنونم .

شما حتی اگر یه خواسته ای از دیگران دارید میتونید برای فرشته ی اون شخص نامه بنویسید .

استارتر من یه  مدت  تقریبا یک ماه شکرگزاری کردم با اینکه تصور میکردم قشنگ  همون موقع ...

برای رسیدن به خواسته ها و دیدن معجزه ها شما حداقل باید ۳ تا ۶ ماه صبر کنید. اون وقته که ورق برمیگرده 

این که شما یه راهی رو شروع کردید و به یه چالش و تضادی خوردید و ناامید شدید ، خب این نشون میده باورتون به خداوند و کائنات ضعیف بود که امیدتونو از دست دادید و رها کردید. در درجه اول شما باید باور داشته باشید به چیزایی که میخواید میرسید چون قوانین خدا و کائنات ۱۰۰ درصدیه که هرچی بخواید  و خودتون میتونید خلق کنید . من خودمم اولین بار که اومدم تو این مسیر تو یه رابطه ی بدی بودم که دوست داشتم همه چی درست شه یه چیزایی هم از قوانین شنیده بودم و میخواستم همه چیودرست کنم شروع کردم به نوشتن ولی خیلی اعتقاد نداشتم و حسمم خوب نبود بعد ۱۵ روز از چیزی که میترسیدم سرم اومد و به طرز فاجعه ای با این آدم تموم کردم و اصلا نوشتنم ول کردم.گذشت و گذشت دوباره برگشتم تو این مسیر و خیلی چیزا رو یاد گرفتم و کماکان به اون آدم هم فکر میکردم و یه حسرتی تو دلم بود و میخواستم جذبش کنم .  درست یک ماه بعد این که به  مرحله ای رسیدم که باور کردم اون ادم برمیگرده ولی دیگه بهش فکر نمیکردم و حسرتی تو دلم نبود و رها کرده بودم و خیالم راحت بود برگشت. شما خبر ندارید بین ما چی گذشته بود چون واقعا برگشتش غیر ممکن بود😬 

عزیزم هر وقت تونستی یه توضیح بده  اینکه یه خواستتو چن روز تکرار میکنی و مینویسی یا با یه بار ن ...

من قبلا که تازه شروع کرده بودم بعضی وقتا که حال و حوصله داشتم مینویشتم مثلا شاید دو روز یه بار یا هفته ای یه بار ولی چون عادت کردم و دیدم چقد رسیدن به آرزوها شیرینه الان خودم با اشتیاق یدونه صبح ها بعد بیدار شدن و شبا قبل خواب مینویسم. ولی نامه به فرشته ها یه بار برای هر خواسته مینویسم.💚

مرسی عزیزم تاپیکت باعث شد دوباره بخوام شروع کنم و انشالله که روزای خوب در انتظار هممون باشه💗

خواهش میکنم فدات شم خیلی خوشحال شدم ایشالا حال دلت همیشه عالی باشه و به زودی به هرچی که تو دلته برسی💚💚هر سوالی هم داشتی ازم بپرس

عزیزم نامه به فرشته هارو کامل توضیح میدید

بله عزیزم حتما . ببین شما خواستتون رو خبلی خلاصه وار برای فرشته ی مد نظرتون مینویسید یعنی نمیخواد جزییاتو بنویسید. اخر خواستتون هم مینویسید که میدونم که کمکم میکنی که به فلان چیز بریم و از خدا و فرشته تشکر میکنید. فرشته ها همواره کنارمونن و حواسشون بهمون هست این که ما نامه مینویسیم برای اینه که ذهن ناخودآگاهمون این درخواست به فرشته قبول کنه و بپذیره وگرنه شما خواستتون رو هم اگر زبانی بگید به فرشته باز درخواستتون رو دادید. پس اینکه ما کتبی مینویسیم برای بالا رفتن ارتعاش خودمونه. ما فرشته های مختلفی داریم مثل فرشته سلامتی فرشته ثروت فرشته عشق و …. تو گوگل سرچ کنید با اسمش براتون میاره . شما حتی اگر یه درخواستی از کسی دارید و نمیتونید بهش بگید برای فرشته ی اون شخص نامه مینویسید. یه نمونه نامه براتون مینویسم . فرض کنید شما با دوستتون به مشکل خوردید و دوست دارید رابطه تون به خال قبل برگرده پس برای فرشته ی دوستی اون شخص نامه مینویسید.

نامه برای فرشته ی دوستی نسترن محمدی

ای فرشته ی دوستی عزیز 

من از تو درخواستی دارم و آن این است که با قدرت الهی که خداوند به تو عنایت کرده واسطه بشی و کمکم کنی تا رابطه ی من و نسترن بهبود یابد و‌همه چیز مثل گذشته شود و نسترن دوباره به سمتم بیاید و بخواهد همه چیز را درست کند. مطمئنم که کمکم میکنی.

از خداوند مهربانم و تو بی نهایت ممنونم.