2777
2789
خیلی ممنونم که اینقدر وقت میزاری و توضیح میدید عزیزم مطمئنا دل بزرگی داری😍 فقط عزیزم ببخشید دوباره ...

بله صد درصد میشه بخدا نامه نوشتن برای فرشته ها معجزه میکنه .

نامه برای فرشته نگهبانشون بنویسید و حواستون باشه که نامه مختصر باشه و اصلا از کلمات منفی استفاده نکنید و فقط خواستتون رو بنویسید مثلا مثال میزنم اگر نامه برای فرشته ی نگران کسی بخوایم نامه بنویسیم که ازش کمک بگیریم که طرف فحاشی نکنه ، نمینویسیم که ای فرشته کمک کن که فلانی فحش نده بلکه مینویسیم که کمک کن که با من مهربانانه تر از گذشته رفتار کنه و کلی قربون صدقه من بره و حرفای قشنگ و مثبتی بهم بزنه……. بعد که نامه رو نوشتید رها کنید و دیگه بهش فکر نکنید و دلتون قرص باشه من بهتون تضمین میدم درست میشه شاید اگه طول بکشه ولی درست میشه.😍😍 باز هر سوالی داشتید حتما بپرسید 

راه بهم نشون میدی؟ دقیقا نمیدونم چیکار کنم و از چی شروع کنم.  ایمانم یه مدته ضعیف شده ، به خاط ...

عزیز دلم میفهمم حستو چون خودمم تجربه کردم کاملا میدونم چی میگی💚 ولی بهت قول میدم که این درد ها و ناراحتی ها موقته میگذره بخدا که میگذره . تو امیدوار باش به چیزای خوب فکر کن و ۳ ماه به خودت زمان بده بعد ببین که چجوری ورق برمیگرده . من که الان نمیدونم دقیقا تو چه زمینه ای از زندگیت چالش داری ولی اینو بهت بگم تو ناخواسته یه مدت نا امید بودی و باور های منفی ساختی واسه خودت و همه چی بد و بد تر شد. حالا بیا ۳ ماه روشو عوض کن رو ذهنت کار کن و به چیزای خوب فکر کن تو اون زمینه ای که الان براش غصه میخوری و امیدوار باش اگه درست نشد بیا هر چی خواستی به من بگو😄😄💚قربون توئه دختر ۲۰ ساله ی قشنگ برم من چون نمیدونستم قضیه چیه برای همین کلی جوابتو دادم . اگر سوالی داشتی بپرس حتما💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه بهم نشون میدی؟ دقیقا نمیدونم چیکار کنم و از چی شروع کنم.  ایمانم یه مدته ضعیف شده ، به خاط ...

یه سر به سایت دنیا گرایلی بزن و کلی فایل رایگان دارن تو سایتشون 

به نظرم خیلی کمکت میکنه قشنگم

چقدر شما مهربون و سرشار از احساس مثبتی عزیزم امیدوارم هر روز حال دلتون بهتر بشه😘😍 دوست دارم در آ ...

دقیقا منم همین انرژی رو از شما دریافت کردم😍💚💚

هر اتفاق قشنگی  که رخ داد براتون منو بی خبر نذارید.💚من مطمئنم کلی معجزه برامون تو راهه😍😍❤️❤️

نامه به فرشته رو من خودم معمولا برای هر خواسته یه بار نوشتم ولی برای بعضی از خواسته هام که پروسه ی ر ...

تاپیکت خیلی انرژی مثبت بود برام 

ولی من خیلی نا امیدم باید روی خودم کار کنم 

از امشب نامه به فرشته ها رو شروع میکنم  

عزیزم یه سوال دیگه 

اگ من چند شب پشت هم نامه بنویسم برا فرشته ها باید متنش متفاوت باشه با شبای دیگه یا میتونم هر شب یه متن جدید به اون فرشته بنویسم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بله صد درصد میشه بخدا نامه نوشتن برای فرشته ها معجزه میکنه .  نامه برای فرشته نگهبانشون بنویسی ...

مرسی  عزیزم . من از دیشب شروع کردم به نوشتن شکر گزاریام و خیلی هم حس خوبی دارم و اینا همش بخاطر شماست انشالله هیچ وقت خدا چشم ازتون برنداره و همیشه زندگیت پر از خیر و برکت باشه💜😘

بله صد درصد میشه بخدا نامه نوشتن برای فرشته ها معجزه میکنه .  نامه برای فرشته نگهبانشون بنویسی ...

عزیزدلم فقط من یه جا خوندم چرا اصلا باید به فرشته ها نامه بنویسیم در جایی که خدا به واسطه نیازی نداره و ما باید مستقیم ازش خواسته هامونو بخوایم؟

تاپیکت خیلی انرژی مثبت بود برام  ولی من خیلی نا امیدم باید روی خودم کار کنم  از امشب نام ...

عزیزدلم💜 من مطمئنم هر چی که تو دلت هست و هر آرزوی غیر ممکنی که داری اینو‌ بدون واسه شما غیر ممکنه واسه خدا که چیزی نیست. این که ناامیدی به خاطر ذهن محدوده زمینی خودمونه. شما اگر رو ذهنت کار  کنی که ذهنت دست یابی به اون خواسته رو ممکن بدونه کم کم باورت میشه که بهش میرسی ‌و دیگه نا امید نیستی و فرکانس + میفرستی و بهش میرسی. خداوند خودش این قوانین و برامون گذشته که به هر چی که آرزوشو داریم برسیم.راجع به نامه نوشتن به فرشته ها ببین حست چی میگه برای یه خواستت چند شب میخوای نامه بنویسی؟ راجع به اون خواسته نامه ات متنش یکی باشه . ولی اگر این حس خوب بهتون میده که یه بار بنویسید ، هیچ اشکالی نداره . من خودم یه بار مینویسیم .💚

مرسی  عزیزم . من از دیشب شروع کردم به نوشتن شکر گزاریام و خیلی هم حس خوبی دارم و اینا همش بخاطر ...

عزیز دلم این چیزای قشنگی که برام‌ نوشتی ایشالا هزار برابرش برگرده به خودت که اینقدر قلب مهربونی داری💚💚

عزیزدلم فقط من یه جا خوندم چرا اصلا باید به فرشته ها نامه بنویسیم در جایی که خدا به واسطه نیازی ندار ...

خدا خودش فرشته هاشو گذاشته کنارمون که مراقبمون باشن و کمکتون کنن اگر کمک گرفتن ازشون حس خوب بهتون میده خیلی هم عالیه😍.ما نامه هم که مینویسیم برای فرشته ها فقط فرشته هارو واسطه میدونیم.وگرنه همه چیز دست خداست.💚

اینکه چطور چیزی که می‌خوام رو جذب کنم 

قانون جذب تو ظاهر آسون به نظر میرسه ولی ریزه کاری خیلی داره و هر چی بدونی و یاد بگیری باز کمه ولی اصلش اینه که اگر چیزی رومیخوای باور داشته باش که بهش میرسی ولی به راهش و زمانش نباید فکر کنی و رو ذهنت باید کار کنی که رسیدن به اون خواسته رو برات عادی ببینه که بتونی تصویر سازی کنی که بهش رسیدی و براش شکرگذاری کنی و کلا بیخیال باشی و استرس و ترس نداشته باشی بعنی رها باش

قانون جذب تو ظاهر آسون به نظر میرسه ولی ریزه کاری خیلی داره و هر چی بدونی و یاد بگیری باز کمه ولی اص ...

من به زمان رسیدن فک میکنم و اتفاق هایی که میخواین بیفتن و نمیفتن 😔 چی کار کنم بعد چطور روی مغزم کار کنم

خدا خودش فرشته هاشو گذاشته کنارمون که مراقبمون باشن و کمکتون کنن اگر کمک گرفتن ازشون حس خوب بهتون می ...

من عزیزم الان دو سه روز نامه به فرشته هارو شروع کردم و خیلی خوبه نشونه هایی هم دیدم و خیلی حس خوبی دارم و همین جا از خدا بخاطر اینکه سر راهم قرار دادشون‌ سپاسگزارم.

البته شما هم یکی از همون فرشته های هستی که سر راهم قرار گرفت😍