2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 81 پست
سلام گلی.در چه حالی؟من دیروز و امروز رعایت کردم خدا را شکر فقط خدا کنه ول نکنم

خداروشکر افرین دخمل قوی پیش برو

منم امروزگروهوزدم فعلا4تاعضوگرفتم تکمیل بشه تعدادبره ده تا شروع میکنیم

تو گروه نمیای؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر افرین دخمل قوی پیش برو منم امروزگروهوزدم فعلا4تاعضوگرفتم تکمیل بشه تعدادبره ده تا شروع میک ...

به سلامتی. من ندارم تلگرام گلم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
فقط کافیه شروع کنیم بخدامنم خیلییییی سختمه ولی وقتی چندنفرباشیم ازهم انگیزه میگیریم مگه چیمون از بقی ...

بله 

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

سلامت باشی قشنگم حیف شد  انشاالله که قطعابه وزن ایده آلت میرسی ♥️❤️❤️

ممنونم گلم همینطور شما

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه هااگه اصراردارم که عضو گروه بشین چون اونجاکلیپ انگیزشی میفرستیم ،مطلبای رژیم رومیفرستیم،گزارش روزمره میفرستیم ،ازسختیای رژیم میگیم ولی اینجاواقعاسخته من کلابلدنیستم کلیپ واینااینجابفرستم

لینک گروه تلگراممونchaleshlaghari01

واینکه خیالتون راحت همه خانمیم ورودآقایون ممنوعه