2777
2789
چقدر جالب  برای ازدواج باید بگم کسی که به واسطه من خوشبخت بشه و در راه امام زمان باشه؟ نمیدون ...

آره

من یه خونه داشتم به فروش نمیرفت

گفتم خدایا به صاحب الزمانت قسم به واسطه این خونه یکی صاحب خونه و...بشه

به یه ربع نشد یکی اومد جالبه  این کلا 100 تومن نقد داشت 

با فروش ماشین و قرض از این و اون و کمک خانواده سر سه روز پول رو ریخت به حساب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ممنونم عزیزم ازمهربونیت لطف کردین🙏

صبح زود دم طلوع آفتاب یا دم اذان سلام بده به آقا 

انقدر حالت رو خوب میکنه و حاجتت رو میده 

من هر حاجتی محال دارم بهشون میگم رد خور نداره 

عزیزم من الان امضاتودیدم خوشحالم که طعم مادرشدن روچشیدی❤️میشه راهنماییم کنین چکارکردین؟چجوری گرفتین؟

من تو نوبت بودم ولی همسرم هر چند وقت میرفت بهزیستی و پیگیری می‌کرد. منتظر زنگ اونها نمیموندیم. کم کم هم به فکر اینیم که اقدام کنیم برای دومی، نیازمند درمان باشه. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

چجور بچه ای میخوای؟ نوزاد سالم اگه میخوای اره طول میکشه  ولی اگه بزرگتر یا نیازمند درمان بخوای ...

نوزاد دختروپسرشم فرق نداره.اخه میخوام بگم بچه خودمونه بخاطراین نوزاد دوست دارم بگیرم اگرخودم بچه داشتم که اصلابزرگ وکوچیکشم بخدابرام فرقی نداشت انقدمادرسوهرم ایناداغوتم کردن باحرفاشون😔

از دور حرف نزن عزیزم الان شیرخوارگاه مشهد خالی شده. بقیه هم که میبینی ازونایی نیستن که کسی رو نداشت ...

دور؟!از کجا میدونی دورم؟!من نمیدونم استارتر شیرخوار میخواد فقط یا نه، اما یه مدت تو این مراکز بودم و از نزدیک در جریانم.

نه تنها بهزیستی که کل ارگان ها چیزی به اسم نظم اداری ندارند، یه نامه میزنی سیستمی تا خودت حضوری نری معلوم نیست کی جواب بدن یا ندن...

من تو نوبت بودم ولی همسرم هر چند وقت میرفت بهزیستی و پیگیری می‌کرد. منتظر زنگ اونها نمیموندیم. کم کم ...

ممنونم. اهان یعنی حتمابایدبریم سربزنیم؟مثلارفتیم بایدچی بگیم؟

عزیزم صبور باش . من شنیدم تعداد شیرخوارها کم شده بطوریکه مشهد اعلام کرده بود شیرخوارنداره برای واگذا ...

اخی خداکنه هیچ‌ بچه ای بدون خانواده نمونه خداروشکر ولی نوزادمیخوام که بگیم بچه خودمونه 

عزیزم من الان امضاتودیدم خوشحالم که طعم مادرشدن روچشیدی❤️میشه راهنماییم کنین چکارکردین؟چجوری گرفتین؟

من چند وقت پیش یه خبر خوندم بچه های بزرگتر رو راحت تر میتونی بگیری. 

اگر میخوای دوتا بیاری به نظرم فعلا یدونه بزرگتر بیار و تو نوبت نوزاد هم باش. اینجوری یباره ۲ تا فرشته خواهی داشت. و اونا هم باهم بازی میکنن . شما هم دوتا بچه داری. 

البته این نظر منه شما ببین خ‌دت چجوری راحت تری. 

و تو این راه توکل به خدا کن و نگرا نباش همه چیو بسپار به خدا. 

شاید یه بچه ای منتظر شما باشه. 

دور؟!از کجا میدونی دورم؟!من نمیدونم استارتر شیرخوار میخواد فقط یا نه، اما یه مدت تو این مراکز بودم و ...

90 درصد بچه های شیرخوارگاه سر پرست دارن ولی سرپرست مأثر نه. مثلا مادر زندانه پدر فوت کرده و بچه مجبوره یکی دوسال یا بیشتر  رو توی شیرخوارگاه بمونه که توی مشهد آقای عابد شاهی کاری کردند که همین بچه ها هم این مدت رو توی خانواده بمونن و بهش میگن امین موقت. الان مجتمع شوق زندگی داره توی استان های دیگه هم راه اندازی میشه. اطلاعاتتون قدیمیه با عرض معذرت

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

ممنونم. اهان یعنی حتمابایدبریم سربزنیم؟مثلارفتیم بایدچی بگیم؟

می‌گفتیم اومدیم برای پیگیری پرونده. اونم نگاهی به سیستم می‌کرد و می‌گفت هنوز نوبت تون نشده.دوباره باز چندماه بعد دوباره میرفتیم. 

90 درصد بچه های شیرخوارگاه سر پرست دارن ولی سرپرست مأثر نه. مثلا مادر زندانه پدر فوت کرده و بچه مجبو ...

اینایی که گفتی رو میدونم همه جا پرشده، سرپرستی موقت. فقط نفهمیدم ربطش چیه به الان؟!!

نوشتم که نمیدونم استارتر فقط شیرخوار میخواد یا نه. مسلما شیرخوار سختتره.

ضمن اینکه شما فقط در مورد مشهد دادید اطلاعات میدید. من کلی گفتم. کل کشور نه یک شهر...

موفق باشید.

من چند وقت پیش یه خبر خوندم بچه های بزرگتر رو راحت تر میتونی بگیری.  اگر میخوای دوتا بیاری به ...

نوزاد میخوام اخه دختروپسرشم فرق نداره.میخوام بگم بچه خودمونه بخاطراین نوزاد دوست دارم بگیرم اگرخودم بچه داشتم که اصلابزرگ وکوچیکشم بخدابرام فرقی نداشت انقدمادرسوهرم ایناداغوتم کردن باحرفاشون😔