behashteferdos مدیر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 عنوان برای بهزیستی داخل سایت ثبت نام کردم اگرکسی هم شنیدین خدانکرده بچشونمیخوادتوروخدابه من بگین | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 56 پست میدونم درخواست قشنگی نیست ولی دیگه راهی به جایی ندارم زندگیم داره ازبین میره میخواستم بچه ازبهزیستی بیارم که چندماهه ثبت نام کردم اصلاخبری نیست گفتم شایدکسی بشنوین نمیخوادمابه فرزندی بگیریم بخدادارم مینویسم گوشیم پرازاشکه واقعاازخدامیخوام هیچ زنی همچین دردی رونکشه😔😔😔😔😔😔 1403/03/13 | 14:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sweet_lifee عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6597 اخه من خودم دوتاسقط داشتم من یه دخترشادبودم الان گوشه گیرشدم شوهرمم همینطور بخاطراین جای خاصی نمیریم ... انشالامنم خیییلی دوس داشتم از پرورشگاه بیارم ولی نشدشوهرم موافقت نکرد خیلی حس نابیه بچه ای که تنهاست مادر نداره بری مادرش بشی بال و پرش بشی
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 انشاءالله به زودی به خواسته هات میرسی. و دلت شاد میشه. عزیزمی ممنونم حاجت رواشی🙏🌹
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 انشالا منم خیییلی دوس داشتم از پرورشگاه بیارم ولی نشد شوهرم موافقت نکرد خیلی حس نابیه بچه ا ... اره واقعا مامانم هی میگه نکناینکارو بعدابفهمه میذاره میره داغون میشیاولی من هرچی فکرمیکنم بچه بابچه برام واقعافرقی نداره ی روزیم بچه خودادم ازدواج میکنه میره فرقی نداره
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 منم تا ۷ سال باردار نشدم و درکت میکنم اگه یه نذری بگم انجامش میدی به عقب و گذشتت نگاه نکن و فقط ام ... اره اره انجام میدم میشه لطفابگی بهم
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 عزیزم بهت درخواست دوستی دادم قبول کن. کارت دارم قبول کردم عزیزم
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28980 آره من یه خونه داشتم به فروش نمیرفت گفتم خدایا به صاحب الزمانت قسم به واسطه این خونه یکی صاحب خونه ... الله اکبر چه قشنگ ممنونم گفتید
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29744 اره اره انجام میدم میشه لطفابگی بهم عزیزممینذر تسبیح حضرت زینب سرچ کندقیق و سر تایم انحام بدهو ایمان داشته باش که نتیجه میگیریبرات دعا میکنم🥰🌹
zehn_penhan عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1486 نه ولی خیلی رابطه نداریم ازبس اذیتمون کردن شوهرم خیلی کم میره تازه بخدابه زورمن اگرنه همونم سالی یبا ... آها ینی منظورم اینه چند ماه نمیبینین همو که بگین فرزند خودتون هست کاربری دو دوست.
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 عزیزممی نذر تسبیح حضرت زینب سرچ کن دقیق و سر تایم انحام بده و ایمان داشته باش که نتیجه میگیری بر ... حتماانجام میدم انشالله من طعم مادرشدنومیچشم توکل به خدا ممنونم ازت مهربون که گفتی حاجت روابشی 🙏🌹
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29744 حتماانجام میدم انشالله من طعم مادرشدنومیچشم توکل به خدا ممنونم ازت مهربون که گفتی حاجت روابشی 🙏🌹 فدای توانشاالله منتظرم خبر خوش بدی
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 فدای تو انشاالله منتظرم خبر خوش بدی عزیزمی❤️انشالله 🙏🌹