میگفتیم اومدیم برای پیگیری پرونده. اونم نگاهی به سیستم میکرد و میگفت هنوز نوبت تون نشده.دوباره با ...
اهان پس اینجوریه من چندماهه منتظرم زنگ بزنن ممنونم عزیزم. بعدیه سوالی وقتی بچه بزرگ شدخواست ازدواج کنه چه دخترچه پسرحتمابایدبه همسرش بگیم این موضوع رو؟اخه من دوست ندارم بگم میترسم بچه چیزی بگن ناراحت بشه ولی شنیدم که بایدبگن شمااطلاع داری؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینایی که گفتی رو میدونم همه جا پرشده، سرپرستی موقت. فقط نفهمیدم ربطش چیه به الان؟!! نوشتم که نمیدو ...
ربطش اینه که تعداد نوزاد هایی که توی بهزیستی ان و سرپرست ندارند یعنی به قولی رها شدن تعداد شون خیلی خیلی کمه و در برابرش یک صف چند صد یا هزار نفری متقاضی برای فرزند خواندگی هست برای همین باید چند سال توی صف بود. منم برای شما آرزوی موفقیت دارم عزیز
مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
نه ولی خیلی رابطه نداریم ازبس اذیتمون کردن شوهرم خیلی کم میره تازه بخدابه زورمن اگرنه همونم سالی یبارم نمیخوادببینتشون خیییلی اذیتمون کرد هم همسرموهم منو ولی من میتونم ببخشم همسرم نه