2777
2789
می‌گفتیم اومدیم برای پیگیری پرونده. اونم نگاهی به سیستم می‌کرد و می‌گفت هنوز نوبت تون نشده.دوباره با ...

اهان پس اینجوریه من چندماهه منتظرم زنگ بزنن ممنونم عزیزم. بعدیه سوالی وقتی بچه بزرگ شدخواست ازدواج کنه چه دخترچه پسرحتمابایدبه همسرش بگیم این موضوع رو؟اخه من دوست ندارم بگم میترسم بچه چیزی بگن ناراحت بشه ولی شنیدم که بایدبگن شمااطلاع داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی رو میدونم همه جا پرشده، سرپرستی موقت. فقط نفهمیدم ربطش چیه به الان؟!! نوشتم که نمیدو ...

ربطش اینه که تعداد نوزاد هایی که توی بهزیستی ان و سرپرست ندارند یعنی به قولی رها شدن تعداد شون خیلی خیلی کمه و در برابرش یک صف چند صد یا هزار نفری متقاضی برای فرزند خواندگی هست برای همین باید چند سال توی صف بود. منم برای شما آرزوی موفقیت دارم عزیز

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

نوزاد میخوام اخه دختروپسرشم فرق نداره.میخوام بگم بچه خودمونه بخاطراین نوزاد دوست دارم بگیرم اگر ...

پس صبر کن . نگرا نباش عجله نکن اما جایی که اسم نوشتی چند روز یه بار سر بزن یا تماس بگیر بزار بزارن تو اولویت. 

اهان پس اینجوریه من چندماهه منتظرم زنگ بزنن ممنونم عزیزم. بعدیه سوالی وقتی بچه بزرگ شدخواست ازدواج ک ...

برای محرمیت میخوای چیکار کنی؟ اگر کسی نیست شیرش بده پس باید عقد پدرتون یا پدر شوهرتون کنیدش و قبل از ازدواجش طلاق بگیره تا بتونه ازدواج کنه

به نظرت میشه نگفت؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

ببخشید چطور میخواهید بگید بچه خودتونه؟نمیگن کی حامله شدی ؟

اخه من خودم دوتاسقط داشتم من یه دخترشادبودم الان گوشه گیرشدم شوهرمم همینطور بخاطراین جای خاصی نمیریم فوقش چندماه نمیریم دیگه

تمام راههای درمانی رو پیش رفتی؟

نه همشو ای وی آف اونوانجام ندادم ولی واقعاسخته شدم زندگیم داغونه گفتم یه بچه بیاریم که هموزنشد انشالله خداهم بمون نگاه کنه دوباره بده 

نه همشو ای وی آف اونوانجام ندادم ولی واقعاسخته شدم زندگیم داغونه گفتم یه بچه بیاریم که هموزنشد انشال ...

منم تا ۷ سال باردار نشدم و درکت میکنم

اگه یه نذری بگم انجامش میدی

به عقب و گذشتت نگاه نکن و فقط امیدت به آینده باشه

از مادرشوهرتون دورشهرتون؟

نه ولی خیلی رابطه نداریم ازبس اذیتمون کردن شوهرم خیلی کم میره تازه بخدابه زورمن اگرنه همونم سالی یبارم نمیخوادببینتشون خیییلی اذیتمون کرد هم همسرموهم منو ولی من میتونم ببخشم همسرم نه