سلام من خودم مذهبی نبودم و اصلا به جادو و سحر اعتقادی نداشتم..
ارتباطم با همسرم فوق العاده خوب بودو از نظر مالی اکی و رو به پیشرفت در حدی کهتو کل فامیل همسرم مارو یه زوج خوشبخت میدونستن.تا چهار سال پیش اختلافاتمون خیلی مسخره و عجیب شروع شد ولی من کوتاه میومدم وحل میشد.
تا اینکه من یه صداهایی شنیدم مثل کسی که صدام میزنه یا با صدای همسایه ها واطرافیان در موردم بد میگن انگار و من واقعا میشنیدم اما هر چی به همسرم و دورو بری ها میگفتم میگفتن خیال میکنی و همین موضوع باعث انفجار تو زندگیمون شد وهر دوبی منطق اون زندگی و بردیم رو هوا و سر لجبازی خیلی چیزامون رو از دست دادیم.همسرم میگفت تودیوونه شدی ومن ازت میترسم دیگه نمیخوام زندگی کنم. منم میبگفتم تو و خانوادت این صداهارو ایجاد کردید که همه چیزو از چنگ من در بیارید.
تو مدتی که ترکم کرده بود متوجه گم شدن وسایل میشدم یا جا بهجا شدنشون و این تو ذهنم میومد که نکنه من نیستم همسرم با برادراش میان این کارو میکنن.
شب سال تحویل دوسال پیش تنها بودم صداها هم طبق معمول بود وقتی حرم امام رضا رو نشون داد بغض منم ترکید دیگه هر چی تو دلم بود گفتم..گفتم همه ول کردن منو اقا شما نمیخوای دستم و بگیری..
اوش شب گذشت بچه ها صدا ها بودن هنوزم هستن ولی همه چیز چرخید.تو صندلیه ماشین بچم یه کپه مو دیدم شبیه موی گربه.. منی که به سحر وجادو معتقد نبودم بیدار شدم رفتم به خانوادمگفتم شما میگید من مریضم بریم دکتر من قبول میکنم درمان بشم..منی که تا بهممیگفتن بریم دکتر روانشاس پاچه همه رومیگرفتم..
6 ماه دکتر رفتم و چند ماه پیش مشاور تا اینکه دوربین گذاشتم تو خونه و فیلم گرفتم سیاهی ای که از جلوی دوربین رد میشد و دوربین سیاه سفید میشد و هنگ میکرد اما بازهم همه میگفتن بخاطر ایراد دوربینه ولی خانم مشاوری که پیشش میرفتم محکم پام وایساد و گفت مشخصه که یه چیزی.... و گفت تو سلامتی و دارو هایی که بخاطر خانواده میخوردم و قطع کرد.
از بعد ثابت شدن به خودم صداها واضح شدن داخل حمام یا هر جای دیگه بعدم بهم حضورشون و فیزیکی با تک.ن دادن وسایل نشون دادن چند بار بهم در مورد اطرافیان چیزایی گفتن که واقعیت داشت...الانم بعد چند سال گاهی میبینمشون مثل سایه و سیاهی اما دیگه عادی شدن برام و همش برای این بود که من دوباره برم بگم وبقیه ....لی من به کسی چیزی نگفتمو نمیگم چون با کلی تحقیق از سایت ها وهوش مصنوعی و قران متوجه شدم خدام طلسم یا سحر کارایی میکننکه بشه ریشه اختلاف حالا به یکی با تلقین بدبینی به یکی با فریب...
به هیچ وجه هم بابت این مسئله به دعا نویس و.. مراجعه نکنید.فقط و فقط دعا و قران و نماز مخصوصا سوره یاسین همین که زن و شوهر یکیشون بیدار بشه و هر چی تو ذهنش اومد و به زبون نیاره حله..
ممکنه سحر دلیل اومدن اونا به زندگیمون باشه اما چیزای دیگه هم هست مثل جن عاشق برا خانوما و این چیزا متاسفانه این چیزا واقعیت داره و خدا خودش کمکم.نکنه وراه درست کردنش فقط خدا و اهل بیت و قران هست. امیدوارم اینا کمک کنه به زندگی هایی که بیخود والکی در حال پاشیدنه و این روزا خیلی هم زیاد شده