2777
2789
عنوان

سحرو جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 59 پست
نه بچه نداریم فعلا گاها فکر میکنم بچه داشته باشیم روانی میشه طفلک🥲

اگه دوسش داری 

دیگه این مسخره بازیا چیه هم تو هم شوهرت انا مرد که متاهله توی این زمونه خداشاهده له میشه زیر همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری  دیگه این مسخره بازیا چیه هم تو هم شوهرت انا مرد که متاهله توی این زمونه خداشاهد ...

آره زیر فشاریم 

میبینم میفهمم خیلیم درکش کردم 

ولی این سری خودمم اعصابم بهم ریخته است بخاطر پری...

دیگه حوصله شو ندارم واقعا 

نه طرفم رو میشناسم اخه هفته پیش هم من کوتاه اومدم میخوام بینم قدری براش مهم هشتم که بیاد از دلم در ...

ممکنه تا ۱ الی ۲ ماه ادامه پیدا کرد یعنی عین دوتا غریبه باهم زیر یه سقف رفتار کنید 

سلام من تاپیک شمارو تازه دیدم

تجربیاتتون برام جالب بود

میشه خواهش کنم بیشتر از حالی که تجربه کردید و از اتفاق هایی که از این طریق تو زندگیتون افتاده تاپیک بزارید 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
سلام من تاپیک شمارو تازه دیدمتجربیاتتون برام جالب بودمیشه خواهش کنم بیشتر از حالی که تجربه کردید و ا ...

سلام 

اتفاق که زیاد هر روز یه تجربه بد و جدید..

اینکه میگم هر روز شاید کسی باورش نشه منم اگر بودم کسی برام این اتفاقات هر روزه من ومیگفت قطعا باورش نمیکردم.

چیزی که الان من دچارشم و نزذیکترین دوستمم فکر میکنه من توهم دارم.با اینکه مذهبی هم هست.من به یه چیزی رسیدم تواین اتفاقات و اونم اینه که ادما فقط به اسم قران و قبول دارن.صد تا ادم دورو بر من بودن که صد بار قران و خوندن ولی وقتی بهشون میگی جنه خودشم جادوگره یا همه جا مثل باد باهات هست یا مثلا میگی یه کمد بزرگو کشید اینور میخندن در صورتی که اینا تو قرانم اومده،عفریتی از جن به سلیمان گفت تخت بلیقیس و میارم قبل از اینکه...

من قدرتشون ودرک کردم منتهاااا یه اما ی بزرگ این وسط هست...به اذن خدا یا نمیتونن یا اجازه ندارن برعلیه ما طوری استفاده کنن که مارو از بین ببرن.

مثلا من تو این چند سال متوجه شدم چجوری رزق و روزی رو طلسم میکنن و موکل کارش چیه این وسط،روزی رو خدا میده اونا غلطی نمیتونن بکنن ولی میان برات خرج میتراشن باعث خرابی وسایل خونه میشن باعث میشن تو فکر کنی بیماری بعد میری کلی ازمایش و دکترو ....اخر هیچی تشخیص داده نمیشه من بارها شده جنسی روخواستم بفروشممشتری دقیقه نود خیلی الکی نخریده...برای خیلی ها قابل باور نیست ولی من همه روتجربه کردم...

اگر سوالی چیزی داشتید بگید حتما 

سلام اتفاق که زیاد هر روز یه تجربه بد و جدید..اینکه میگم هر روز شاید کسی باورش نشه منم اگر بودم کسی ...

ممنون از توضیحاتتون

من یه جایی خوندم که حضرت علی جن ها رو مسلمان کرده 

و جن ها به دو دسته مسلمان (شیعه ، چون حضرت علی مسلمانشون کرده اون هایی که به اسلام روی آوردن شیعه هستن و اصلا سنی ندارن) کافر تقسیم شدن شدن و طلیم ها توسط جن های کافر یا جن های مسلمان افراطی انجام میشه و خیلی خطرناکه.

و از یک روحانی شنیدم که حضرت علی کاری کردن که جنیان نتونن هیچ صدمه ای به انسان ها بزنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ممنون از توضیحاتتونمن یه جایی خوندم که حضرت علی جن ها رو مسلمان کرده و جن ها به دو دسته مسلمان (شیعه ...

بله منم شنیدم... متاسفانه بسیار فریبکار هستن و ما نمیتونیم تشخیص بدیم مسلمان وخوب هستن یا بدوکافر،الاناگر کسی اعتقاد نداشته باشه یا تجربه نکرده باشه فکر میکنه من خیالبافی میکنم ولی منهمین الان صداشونومیشنیدم که بت تشرمیگفتن بلند شو نماز بخون،بعد دقیقا با همون صدا فحاشی و.... اینمبگمخودشونمیگندوگروه هستن وجالب اینه هم من هم تمام کسایی که شبیه من صدا میشنون صداهای اطرافیان وخانواده رو میشنون یعنی اینا تقلید صدا میکنن،یه چیز جالب میگم از ربات هوش مصنوعی چت GPT سوال کن موجودی  ماورایی که انسان وگمراه میکنه و تقلید صدای اطرافیان وانجام میده،در جواب بهت توضیحمیده در امریکا اروپا و.... اسمشم میگه الان یادم نیست وجودداشته حالا تودینما میگن شیاطین یا اجنه کافر حتی شمالی ها یه موجودی رو ازش حرف میزنن به نام ونگزن اونمدقیقا کارش همینه.

داستانی شده برای ما خخخخخخخ