2777
2789
عنوان

سحرو جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 59 پست

حتما تمام اتاقهاتون رو پاکسازی کنین با اسپری آب و گلاب و نمک دریا ، توی تمام اتاقاتون قران و چهارقل و ایت الکرسی بذارین ، یه غسل هایی هست مخصوص رفع سنگینی سرچ کنین و انجام بدین ، نماز اول وقت بخونین

مدارتون  و فرکانستون رو بالا ببرین تا دعا و جن روتون اثر نکنه و بهتون نزدیک نشن

پیش هیچ دعانویسی نرید که نود درصد بیشترشون موکل با دعا براتون میفرستن و وظعیتتون بدتر میشه

من قول میدم اینکارارو انجام بدین اکثر مشکلاتتون به طور معجزه اسا حل شه

اگه میخواین بفهمین دعاتون کردن یا نه شبی هفت بار سوره لیل و هفت بار سوره شمس بخونین تا هفت شب ، توی یکی از این شبها توی خواب بهتون میگن دعا دارین یا نه ، اگه خواب حیوانات وحشی و حمله دیدین بدونین یه چیزی هست ،  بهش  میگن کشف مطلب ، سرچ کنین چیزای زیادی ازش متوجه میشین ، 

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریضید واقعا زندگی پر بدبختی و فشار همه نوع مسائل بعد مگه چقدر ادم زندس همش اعصاب خوردی ایجاد کنید ا ...

مریضید چیه

شما همسرت بیخود و بی جهت باهات دعوا راه بندازه بیرون خسته شده بیاد سر تو خالی کنه ناراحت نمیشی؟

خودشم میلی به آشتی کردن نداشته باشه تو میری منت کشی؟؟؟؟

خب کار اشتباه کرده باید جبران کنه

مریضید چیه شما همسرت بیخود و بی جهت باهات دعوا راه بندازه بیرون خسته شده بیاد سر تو خالی کنه ناراحت ...

خب منم دارم چی میگم میگم همه نوع مسائل و فشار روی ادمه ادم داره له میشه حداقل عین دوتا رفیق باشید بزنید به بیخیالی زندگیتونو بکنید مگه ادم چقدر زندس

چرا من باید ۱ نصف شب  درست وقتی که اومدم تو بالا پشت بوم تک و تنها جا انداختم بخوابم اینو بخون ...

عزیزم چهارقل و حمد و قدر و ایت الکرسی بخون  و به چهارطرفت فوت کن ترست میریزه

نه بزور جلوی خودمو گرفتم  این سری خودش مقصر بود عمرا کوتاه بیام 😂

زبون خوش مارو از لونه در میاره خواهر من این زندگی وفا نکرده به کسی  این تا عمر داری شوهذته پس خودت میدونی

واقعا فقط این دو تا سوره رو بخونیم متوجه میشیم؟

اره ، توی سایت مباهله سرچ کن کشف مطلب ، من وقتی خوندم شب سوم خواب دیدم دوتا شتر بهم حمله کردن و یکی از فامیلامونم همونجاس 

اینارو نصف شبی چرا داری میگی خواهرم الان من نمیتونم بخوابم با شوهرمم قهرم  مثل چی ترس افتاد ...

این که شما تاپیکشو دیدی حکمتش اینه که بترسی بری با شوهرت آشتی کنی😁

بچه ها قهر و اشتیهای اینجور پیاپی رو دست کم نگیرین  بی مهری رو دست کم نگیرین 

اصلا عادی نیس یکی یکسره نق بزنه یا بهونه گیری کنه یا غرور داشته باشه  یا لجبازی کنه یا گریه کنه و هر چی

هر چیزی از حد نرمالش گذشت یعنی مشکوکه

واقعا سنگینی و چشم و نظر ودعا ، دو تا عاشق رو هم فارق میکنه ، همیشه توی خونه قران پخش کنین یا صدای اذان رو زیاد کنین تا روی زندگیتون  این چیزا اثر نکنه