2777
2789
عنوان

برای عزیزایی واقعا میخواید ازدواج کنید یه راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 84 پست
ببین میتونی مثلا راجب اونایی میگی رشته هایس علاقه داری روزانه یک وقت کوچیک بذاری تحقیق کنی و یا توی ...

اخه تو اینترنت گشتن شبیه اون هیجان اولیه برای شروع چیزیه. ادم باید نقاط سختشو هم ببینه تا بفهمه همه جوانب اون کارو.

برنامه نویسی سخت نیست مغز من گنجایشش کم شده، حس میکنم انگار burn out شده. و این سندرم پیشقاعدگی لعنتی که مثل یه طلسم هر ماه میاد ۱۵ روزمو میگیره

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فعلا تو مرحله شک هستم. به خودم ۶ ماه وقت دادم و یسری درمانایی بابت pmdd میشم که اگه جواب داد بت ...

pmdd با قوی شدن جسم درست میشه.. مولتی ویتامین و آهن بخور و با خودت مهربون باش💞

درباره پرستیژ هم اصلا حرفت بچگانه نیس حق داری منم همین طور فکر میکردم شاید الانم گاهی بهش فکر کنم ولی نه مثل قبل سی سالگی..

قشنگ از حرفات معلومه این سالها رشد درونی داشتی

پس به انتخابات اعتماد کن. ان شاءالله موفق و عاقبت بخیر باشی 🌹

من معماری هستم عزیزم.

موفق باشی عزیز

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اخه تو اینترنت گشتن شبیه اون هیجان اولیه برای شروع چیزیه. ادم باید نقاط سختشو هم ببینه تا بفهمه همه ...

اره میفهمم واقعا. 

به نظرم به چیز خوب پرسیدن از اونایی هست که توی اون رشته هستن اونا سختی هاشو می‌دونن و میتونن مشاوره بدن 

pmdd با قوی شدن جسم درست میشه.. مولتی ویتامین و آهن بخور و با خودت مهربون باش💞درباره پرستیژ هم اصلا ...

ممنونم عزیزم

حرفات از پشت گوشی قلبمو لمس کرد، اینکه کسی که ازم بزرگتره راهو بهم نشون بده واقعا ارزشمنده.

امیدوارم شما هم عاقبت بخیر باشی❤

اره میفهمم واقعا. به نظرم به چیز خوب پرسیدن از اونایی هست که توی اون رشته هستن اونا سختی هاشو می‌دون ...

اره درسته

ممنون عزیزم وقت گذاشتی راهنمایی کردی

ممنونم عزیزمحرفات از پشت گوشی قلبمو لمس کرد، اینکه کسی که ازم بزرگتره راهو بهم نشون بده واقعا ارزشمن ...

خواهش عزیزم..🌹

ان شاءالله خدا راه درست و نشونت میده و تصمیمهای درست میگیری..

اون که باید بیاد هم به وقتش میاد..

۲۷سالگی هم واسه هیچییییییی دیر نیس مطمئن باش🌹

خواهش عزیزم..🌹ان شاءالله خدا راه درست و نشونت میده و تصمیمهای درست میگیری..اون که باید بیاد هم به و ...

💚💚