2777
2789

جوابی که میده خیلی مهمه میتونه در مورد موضوعی باشه که اخیرا اذیتش کرده یا حسش نسبت به شما رو نشون بده

من از بچه ۵ سالم پرسیدم گف چون مامانش مرده😢😢😢

بعد یادم افتاد که وقتی ازش عصبی میشم میگم خدا منو بکشه از دست تو راحت شم😔دیگ سعی میکنم اینو بهش نگم😟 حالا شمام از بچهاتون بپرسین بگین چیگفتن🙏🏻

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کن بعدا بپرسم الان خوابه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

پسر من میگه شاید آب داغ ریخته سوخته.

شایدم یچیز خورده مسموم شده😂

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

اللهی 🥲

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…