2777
2789
عنوان

هر کی یه مشکلی داره تو زندگیش

29 بازدید | 7 پست

تو زندگی هیچ کس کامل نیست هر زندگی هر چقدر تو رفاه و آرامش بازم کمبودهایی داره 

یکی مثل من همه چیز داره فقط بچش تکه داره غصه میخوره 

یکی بچه ی طلاقه 

یکی کمبود محبت داره 

یکی مادرش بده

یکی پدرش بده 

یکی خودش مشکل داره 

یکی بی پوله 

یکی شوهرش بده 

خلاصه که هر کسی یه مشکلی یا دغدغه ای داره که براش شده مشکل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها. نمیدونم. به نظرم هستن کسایی که مشکلی تو زندگیشون ندارن.

خوشابه حالشون منم الکی شلوغش کردم همه چیز دارم فقط چون یه بچه دارم غصه ی آینده ی اونو میخورم یکی نیست بگه زن حالا کو تا آینده مردم از فرداشون خبر ندارن یه نمونش رئیسی 

البته دوستم بهم گفت گفت دغدغه نداری وضعت خوبه خوشی زده زیر دلت میخوای خودتو با آوردن بچه تو این سن بدبخت کنی ۴۰ سال تفاوت سنی میشه اگر بچه ی دوم بیارم

خوشابه حالشون منم الکی شلوغش کردم همه چیز دارم فقط چون یه بچه دارم غصه ی آینده ی اونو میخورم یکی نیس ...

خب پس خودتم مشکلی نداری که😂 گفتم این بنده خدا حتما خیلی بدبختی کشیده الان داره با این حرفا که همه تو زندگیشون مشکل دارن دل خودشو خوش میکنه😄 مگه چند سالتونه؟

خب پس خودتم مشکلی نداری که😂 گفتم این بنده خدا حتما خیلی بدبختی کشیده الان داره با این حرفا که همه ت ...

۴۰ سالم میشه چرا دیگه تنهایی فرزندم در آینده مشکله برام میخوام ببینیم چطوری این مشکل رو راحت تر باید حلش کنم

۴۰ سالم میشه چرا دیگه تنهایی فرزندم در آینده مشکله برام میخوام ببینیم چطوری این مشکل رو راحت تر باید ...

تو این سن هم یکم ریسکیه بچه دار شدن. ممکنه هم واسه خودت هم واسه بچه خطرناک باشه ولی شاید اگه بری با دکتر صحبت کنی بتونه کمکت کنه که با ریسک کمتر بچه دار شی.