2777
2789
عنوان

خانمایی که تعیین جنسیت قبل بارداری انجام دادن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28445 بازدید | 118 پست
از اونجا که خدا میگه از تو حرکت از من برکت خخخخخخ

خدا اگه صلاح بدونه همینجوری بهت پسر میده، من یکی میشناسم به زور پسر میخواست حتی  ۸ تا دختر اورد تا ۹ می پسر شد اخر پسره رفت دزد شد ابروی پدر مادرشو برد الان پیر شدن همون دخترا نگهشون میدارن 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل جون شما نتیجه گرفتی؟این پریودای دردناک میتونه ربطی به گرمی رحم داشته باشه یا نه؟

میگم نه دیگه.رژیم دختر گرفتم پسر شد  

نه پری دردناک نشونه ی رحم گرم نیس.

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
بچه هاتلگرامی گروه خانومای باردار زدن اگه دوس دارین شما هم عضو شین 

لینکشو به منم بده عزیزم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
واس من نیست ابجی قبلا یکی از بچه های گروهمون این متنو گذاشته بود منم کپی کردم .....الانم اینجا فرستا ...

اها فکر کردم مال خودته، اخه اینایی که میگن با رژیم نتیجه گرفتیم نمیدونم از کجا مطمنن قرار بود جنسیت یه چیز دیگه بشه با رژیم عوض شده

اها فکر کردم مال خودته، اخه اینایی که میگن با رژیم نتیجه گرفتیم نمیدونم از کجا مطمنن قرار بود جنسیت ...

منم اعتقاد ندارم چون هر چی خدا بخواد همون میشه هر چی باشه سالم باشه و صالح باشه دوروز دیگه بزرگ شدن باعث افتخارمون باشن نه باعث خفت 

دیگه کسی نبود تجربشو بزاره؟؟؟؟؟؟

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
ایدیمو تو تل سرچ کن و بهم پی ام بده اونجا لینکشو برات بذارم گلم Nazi9092 

نازی جون گروه برای تعیین جنسیته؟

خدا اگه صلاح بدونه همینجوری بهت پسر میده، من یکی میشناسم به زور پسر میخواست حتی  ۸ تا دختر اورد ...

عزیزم اینها رو به خدا ربط ندین

این اقا و خانم تا تونستن فقط بچه اوردن و به فکر تربیت نبودن

خوب معلومه برا بجه ی آخری نه انرژی مونده براشون نه وقت نه تربیت درست..اینم از این شلوغی استفاده کرده و خلاف کار شده..وگرنه ذات ادم هم مهمه

باور کن دختر ها کمتر شرایط خراب شدن و دزد شدن براشون پیش میاد به خاطر شرایط جامعه..وگرنه دخترهاش هم دزدی چیزی میشدن

عزیزم اگه میخوای 100 درصد جواب بگیری باید آی یو ای تعیین جنسیت انجام بدی. توی این روش اسپرمهای y که همون پسر هستن رو فقط بهت تزریق میکنن و اصلا x نمیذارن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍