2777
2789
عنوان

خانمایی که تعیین جنسیت قبل بارداری انجام دادن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28442 بازدید | 118 پست
آی یوآی چنددرصد جواب میده و میگیره واسه تعیین جنسیت؟

فکر کنم 75درصد ولی عوارضش زیاده

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعیین جنسیت به روش آی یو آی هزینه اش 80 هست واقعا خیلی مناسبه زنگ زدم خوده دکتربهم گفت.عوارض اگه داره و میدونید لطفا بهم بگید ماهه دیگه میخوام برم

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام
تعیین جنسیت به روش آی یو آی هزینه اش 80 هست واقعا خیلی مناسبه زنگ زدم خوده دکتربهم گفت.عوارض اگه دار ...

غزل جون 80میلیون؟؟؟؟؟

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
تعیین جنسیت به روش آی یو آی هزینه اش 80 هست واقعا خیلی مناسبه زنگ زدم خوده دکتربهم گفت.عوارض اگه دار ...

در مورد ضررش فقط میدونم چون آمپول میزنن که تخمدان ها بیشتر فعال بشن باعث کیست و اینجور چیزا میشه چیز زیادی حقیقتش نمیدونم.و اینکه آی یو آی احتمال خطاش زیاده ها میخوای مطمئن باشی آی وی اف کن

در مورد ضررش فقط میدونم چون آمپول میزنن که تخمدان ها بیشتر فعال بشن باعث کیست و اینجور چیزا میشه چیز ...

وااا چه بد ولی بیخیال کیست قبلا هم داشتم خودش رفع شد

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام
خداخواسته که پسرشده‌ ازهرچندنفریکی جواب میگیره اوتم بخواست خدا.همه فکرمیکنن بایه سری کارامیشه جنسوتع ...

جاری خواهرتون چیکار کرد دوقلو دختر گیرش اومد؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
عسل جون شما نتیجه گرفتی؟این پریودای دردناک میتونه ربطی به گرمی رحم داشته باشه یا نه؟

عزیزم اقدام کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

سلام دوستان ميخواستم تجربه خودمو بهتون بگم 

من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت دلخواهم برسم  كلي هم تو اينترنت رژيم جمع كردم و استفاده كردم اما موفق نشدم بعد خواستم از روش هااي وي اف  براي انتخاب جنسيت استفاده كنم كه پزشك زنان من بهم گفت كه اون روش ها شديدا عوارض داره و سرطان سينه ميده تا اينكه خواهرم دكتر طاهره مختاريان رو بهم معرفي كرد و نهايتا تونستم  به حنسيت دلخواهم برسم البته من بندر عباس بودم و شوهرم هم اصلا موافق نبود اما من تونستم از طريق تلگ رام باهاش ارتباط برقرار كنم و اصلا باورم نميشد كه بشه از راه دور اين همه راهنمايي بگيرم الان هم خدارو شكر ميكنم كه موفق شدم خدا اين راه رو جلوي پام گذاشت تا به آرزوي خودم برسم منم آدرس و تلفن دكتر مختاريان رو در اختيار شما قرار ميدم كه از خدا تشكر كرده باشم  

تهران سيد خندان ابتداي سهروردي شمالي خ قرقاول پلاك ٩ واحد4

تلفن