2777
2789
عنوان

خانمایی که تعیین جنسیت قبل بارداری انجام دادن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28442 بازدید | 118 پست

گیسو یه بار به توصیه یکی از دوستان یه شب زاج گذاشتم فقط یه دونه صبح که پاشدم اصلا آب نشده بود از چند روز بعدشم تمام بدنم از داخل پوستای سفید کنده میشد اینقدر ترسیدم دیگه حالا چه برسه به 8تا😱

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
منم گفتم چون میوه سرد هست

میوه های گرم چی؟مثل آناناس؟

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه قطعی همون ivf بقیه یه درصدی تاثیر داره که خیلی کمه 

آره واقعا ولی آی وی افم خیلی سخته مخصوصا که میگن بخاطر آمپولای وه میزنن بعدا مشکل تخمدان و اینا پیدا میکنی

آره واقعا ولی آی وی افم خیلی سخته مخصوصا که میگن بخاطر آمپولای وه میزنن بعدا مشکل تخمدان و اینا پیدا ...

بله هم سخته، هم هزینه بره ممکنه دفعه اول نگیره و... 

پس بهتر کلا بیخیال تعیین جنسیت بشی

بعد هم تغذیه من از چند ماه قبل تقریبا رژیم غذایی که برای پسر بود رو سعی کردم رعایت کنم 1) خوردن گرمی مثل خرما گردو آجیل و موز وفندق وبادام زمینی 2) کم کردن لبنیات مثل شیر و ماست 3) خوردن توت فرنگی و خوراکی های قلیایی نه اسیدی 4) شستن واژن با جوش شیرین 5) خوردن روزی 1 عدد اسید فولیک و ویتامین E 6) خوردن روزی 4 عدد فلفل سیاه نکوبیده 7) خوردن عرق کاسنی وآموزش تعیین جنسیت پسر قبل از لقاح تمام کارهایی که برای پسر شدن باید انجام دهیم: 1)به خداوند توکل کنید و بدانید تا خدا نخواهد و اراده نکند، هیچ کاری انجام نمی شود. 2) 3 ماه قبل از بار داری، خودتان قرص فولیک اسید و همسرتان هم فولیک اسید با ویتامین ث مصرف نماید. 3) از چند ماه قبل از بارداری سعی کنید روز تخمک گذاری خود را بیابید و در همان روز رابطه داشته باشید. ( با استفاده از دما سنج یا بررسی ترشحات دهانه رحم و یا با استفاده از کیت تخمک گذاری و یا از طریق سونوگرافی واژینال 3 تا 5 روز بعد از پاکی، در همان ماهی که قصد بارداری دارید. ) مهمترین عامل در تعیین جنسیت ، مشخص کردن زمان تخمک گذاری است. 4) در یک بطری به نسبت 4 (آب) و 1 (جوش شیرین) مخلوط کنید ونیم ساعت قبل ازآمیزش خود را با آن بشویید. 5) سبزی های جوان و میوه های تازه .کشمش. انگور. قیصی و از همه مهمتر عرق کاسنی روزی یک لیوان مصرف کنید. 6) هر روز صبح غلات با حلوا شکری ویا عسل طبیعی و 4 یا 5 دانه فلفل سیاه (حتما نکوبیده استفاده کنید). 7) در زمان قاعدگی رحمتان را از تمام آلودگی ها پاک کنید. (بوسیله پیاده روی خیلی زیاد، خوردن نبات داغ با زعفران، شربت عسل و زعفران گرم،کاچی یا هر حلوایی البته با هل و زعفران،پسته. 8- در ماهی که قصد بارداری دارید روزانه مقداری تخم هویج دم کنید و با عسل بخورید. 9- از2ماه قبل از بارداری و بخصوص در ماه و روزی که قصد بارداری دارید توت فرنگی زیاد مصرف نمایید چون باعث می شود که جنین پسر شود. 10- کسانی که بیماری کبدی یا کلیوی ندارند می‌توانند در ماهی که قصد بارداری دارند روزانه 1عدد قرص فلوکونازول 50 استفاده نمایند چون این قرص به شدت رحم را قلیایی می کند وجنین به احتمال زیاد پسرمی‌شود. ( از روز دوم پریودی به مدت 2 هفته)

شما میخوای بچه ات چی باشه  درسته روز تخمک گذاری مهمه

نازدونه جون من دوست دارم پسر بشه شما تعیین جنسیت انجام دادی؟نتیجه داد؟

از کجا بفهمیم رحممون گرمه؟😧بعد شما رژیم گرفتی همه چیو مو به مو انجام دادی؟

اره من هم رژیم تغذیه گرفتم هم شستشو با آب و سرکه هم رعایت روز تخمک گذاری.

اونایی که رحمشون گرمه مزاجشون و طبعشون گرمه

میل جنسیشون زیاده.خون حیضشون سیاه نیست و کلی علائم دیگه

اگه میخوای بچه ت پسر باشه باید گرمیجات زیاد بخوری تا رحمت گرم شه.روزی یدونه موز و دوتا خرما.

عرق کاسنی و عسل و سیاهدونه.اینا رحم رو گرم میکنن

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
اره من هم رژیم تغذیه گرفتم هم شستشو با آب و سرکه هم رعایت روز تخمک گذاری. اونایی که رحمشون گرمه مزا ...

عسل جون شما نتیجه گرفتی؟این پریودای دردناک میتونه ربطی به گرمی رحم داشته باشه یا نه؟

بعد هم تغذیه من از چند ماه قبل تقریبا رژیم غذایی که برای پسر بود رو سعی کردم رعایت کنم 1) خوردن گرمی ...

الان کاراتون نتیجه داده؟

تنها روشی که پسربشه صددرصد.ای وی افه که فقط جنین پسروتورحم میزارن اونم اگه رحم پس نزنه ولانه گزینی بشه.بقیه اش اصلا قابل اعتماد نیست.مهم ترازبارداری اینکه ایاخداقراربهتون پسریبخشه یانه!من بارداری اول پسرشدومتاسفانه نموندبرام والان با تمام وجودم ازخدامیخوام دخترموسالم بزار ه توآغوشم

از کجا مطمنی بخاطر رژیمت پسر شد؟

از اونجا که خدا میگه از تو حرکت از من برکت خخخخخخ

از کجا مطمنی بخاطر رژیمت پسر شد؟

واس من نیست ابجی قبلا یکی از بچه های گروهمون این متنو گذاشته بود منم کپی کردم .....الانم اینجا فرستادم خودش نتیجه گرفته بود ....

من یه پسرو یه دختر دارم نی نی تو راهم پسره