میدونم که اولو آخر همه چیز دست خداست ولی سوالم اینه کسی هست با تعیین جنسیت به خواستش رسیده باشه؟میشخ تجربیاتتونو بهم بگین.
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
اتفاقا به اخری بیشتر میرسیدن چون پسر دوست داشتن بحث من این بود چیزی رو زورکی نمیشه از خواست ، این ج ...
زن عموم خیلی پسر دوس داشت ....زن و شوهر فرهنگی ان ....هفت تا دختر اورد یه پسر...ولی پسرش تو همون نوزادی فوت کرد ...تا خد ا نخواد نمیده ب اون خانواده خدا خواسته پسر داده .... ولی از شانس بد صالح نشد
میگم من پسر زام خخخخ همین جوری ام دقیقا کی حال داده روشش زندگیسو برا جنسیت تغییر بده..سخته
کرشمه خوش به حالت یکم از این پسرزا بودنتو به منم بده😄
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
ادم از این چیزها میترسه من میخوام بعدی رو دو قلودختر بکارم با وای اف ولی از همیناش میترسم
اول عوارض دوقلوزایی رو بخون ...قبل از هر کاری علم اون کارو بدست بیارین ب خاطر بچه خودتونو داغون نکنید. ...بچه عزیزه ولی تا زمانیکه مادر هم سالم باشه و کنار هم خوش زندگی کنن ....بسپار ب خدا هر چی تو طالعت باشه همون میشه تو کار خدا نباید دست برد