2777
2789
عنوان

خانمایی که تعیین جنسیت قبل بارداری انجام دادن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28444 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینها رو به خدا ربط ندین این اقا و خانم تا تونستن فقط بچه اوردن و به فکر تربیت نبودن خوب معل ...

اتفاقا به اخری بیشتر میرسیدن چون پسر دوست داشتن

بحث من این بود چیزی رو زورکی نمیشه از خواست ، این جنسیت بچه هم جزو هموناست 

اتفاقا به اخری بیشتر میرسیدن چون پسر دوست داشتن بحث من این بود چیزی رو زورکی نمیشه از خواست ، این ج ...

زن عموم خیلی پسر دوس داشت ....زن و شوهر فرهنگی ان ....هفت تا دختر اورد یه پسر...ولی پسرش تو همون نوزادی فوت کرد ...تا خد ا نخواد نمیده ب اون خانواده خدا خواسته پسر داده .... ولی از شانس بد صالح نشد 

میگم من پسر زام خخخخ همین جوری ام دقیقا کی حال داده روشش زندگیسو برا جنسیت تغییر بده..سخته

کرشمه خوش به حالت یکم از این پسرزا بودنتو به منم بده😄

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
میگم من پسر زام خخخخ همین جوری ام دقیقا کی حال داده روشش زندگیسو برا جنسیت تغییر بده..سخته

چند تا پسر داری ؟؟؟

خب هستن کسایی که یا پسر دوس دارن یا دختر و براشون مهمه که بچه شون چی باشه 

بیا دختر زایی تو بده من حاضرم حخخ

من اصلا بچه ندارم😂خودمن نمیدونم چی چی زا هستم😐فقط استرس زایی الان دارم میخوای؟😁😂

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
ادم از این چیزها میترسه من میخوام بعدی رو دو قلودختر بکارم با وای اف ولی از همیناش میترسم 

اول عوارض دوقلوزایی رو بخون ...قبل از هر کاری علم اون کارو بدست بیارین ب خاطر بچه خودتونو داغون نکنید. ...بچه عزیزه ولی تا زمانیکه مادر هم سالم باشه و کنار هم خوش زندگی کنن ....بسپار ب خدا هر چی تو طالعت باشه همون میشه تو کار خدا نباید دست برد