2777
2789
عنوان

کیا پارسال معلمی با ماده۲۸ قبول شدن، لطفا بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازمون ۱۸ اسفند قبول شدم ۵۰ نمره ام از حد نصاب بیشتره نمره ام مصاحبه وگزینشم رفتم منتظر قبول نهای ...

عزیزم من چندتا سوال برای آموزگاری دارم، میشه آیدی تلگرام یا روبیکات رو برام بفرستی؟ خیر ببینی

احکم برای همه بعد سه ماه میخوره. بعد از سه ماه، همه حقوق یکجا پرداخت میشه. کاری هم به آزمون جامع ندا ...

عزیزم دعوت زدم قبول چندتا سوال دارم ...مصاحبه تخصصی وتدریس وطرح چطوریه میشه راهنماییم کنید

من ماده ۲۸ پارسالم. فرهنگیان فقط پنجشنبه و جمعه رفتیم بعدم آزمون دادیم. همزمان سر کلاس می‌رفتیم. رای ...

سلام عزیزم.. این تاپیک خیلی قدیمیه و نظرت هم همچنین.. امیدوارم ببینی.. 

ماده ۲۸ چیه؟ روندش از کنکور رو میگی؟ من سال کنکورمه، میترسم فرهنگیان قبول نشم... ایا این ماده ۲۸ مجزا از نتایج کنکور دفترگه فرهنگیانه؟ و محتواش چیه؟ و چه فرقی داره

من ماده ۲۸ پارسالم. فرهنگیان فقط پنجشنبه و جمعه رفتیم بعدم آزمون دادیم. همزمان سر کلاس می‌رفتیم. رای ...

سلام خوبین؟ شما آموزگاری قبول شدین میخواستم ازتون بپرسم بعد از کارای کارگزینی و انجام آزمایشات، برای مهارت اموزی چ اقداماتی کردین؟ اموزش و پرورش درست راهنمایی نمیکنه سردرگم شدم🥲🙏🏼