2777
2789
عنوان

کیا پارسال معلمی با ماده۲۸ قبول شدن، لطفا بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13852 بازدید | 82 پست
مصاحبه سخت بود؟ چادر پوشیدن مهمه؟

نه سخت نیست واقعا. یه پک مصاحبه بگیر که بدونی هر مرحله چیکار کنی. ولی در کل سختی خاصی نداره. یه بحث گروهی، تدریس یه موضوع ، راه حل برای یک مشکل و گزینش. چادر هم بله. اگر چادری نیستی چادر ملی بپوش که بتونی نگهش داری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا میتونم بپرسم الان حقوق دریافتیتون چقدره؟

خواهش میکنم. الان ۱۲ و ۶۰۰ حکم خورده. ده تومن پرداخت میشه چون بیمه و مالیات رو کم میکنند. اما احتمالا تا یکماه دیگه رتبه بندی بشیم که باز افزایش پیدا می‌کنه. افزایشش به رتبه بستگی داره. از یک تومن تا چهار تومن ممکنه بالا بره.

خواهش میکنم. الان ۱۲ و ۶۰۰ حکم خورده. ده تومن پرداخت میشه چون بیمه و مالیات رو کم میکنند. اما احتمال ...

بعد اطلاع دارین که اگه بعد از حکم به هر دلیلی بخوایم انصراف بدیم از این شغل ممکنه؟ یا اینکه تعهد داریم بمونیم ؟

بعد اطلاع دارین که اگه بعد از حکم به هر دلیلی بخوایم انصراف بدیم از این شغل ممکنه؟ یا اینکه تعهد دار ...

نه میتونی انصراف بدی. از ماده ۲۸ دیگه تعهد نمیگیرند. ما هم تعهدی ندادیم

ببخشید از پک مصاحبه  استفاده کردید ؟نوین استخدام ؟

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

من میگم اگه ادم توی مصاحبه چادر بپوشه مجبور میشه بعدشم تا همیشه بپوشه

از طرفی هم اگه با مانتو بریم مصاحبه امتیازمون کم میشه

خواهش میکنم. الان ۱۲ و ۶۰۰ حکم خورده. ده تومن پرداخت میشه چون بیمه و مالیات رو کم میکنند. اما احتمال ...

قبول نیس چرا حکم شما ۳۰۰ تومن بیشتر از ماست😄 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من میگم اگه ادم توی مصاحبه چادر بپوشه مجبور میشه بعدشم تا همیشه بپوشه از طرفی هم اگه با مانتو بری ...

نه عزیزم بپوش حتما حتما حتما 

ولی اونجا پرسیدن بگو گاهی هم مانتو میپوشم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نه عزیزم بپوش حتما حتما حتما  ولی اونجا پرسیدن بگو گاهی هم مانتو میپوشم

اخه میخوام خودواقعیم باشم، خب وقتی اونجا بپوشی ازت توقع دارن بعدا هم همیشه بپوشی، میشه یه مدت پوشید و بعد گذاشت کنار؟؟؟