2777
2789
عنوان

کیا پارسال معلمی با ماده۲۸ قبول شدن، لطفا بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13962 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد هستید؟

ارشدم غیر مرتبطه🥲 پس بخاطر ارشده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ا حکم برای همه بعد سه ماه میخوره. بعد از سه ماه، همه حقوق یکجا پرداخت میشه. کاری هم به آزمون جامع ...

عزیزم شما آزمون پارسال قبول شدید؟

میشه لطفا بگید برای آزمون از کی شروع به درس خوندن کردید و اینکه روزی چند ساعت مطالعه داشتید؟

عزیزم شما آزمون پارسال قبول شدید؟ میشه لطفا بگید برای آزمون از کی شروع به درس خوندن کردید و اینکه ر ...

بله پارسال قبول شدم. ولی درباره اینکه چقدر لازمه بخونید از یک فرد مطلع بپرسید. چون من چیزی نخوندم. اطلاعاتم از قبل خوب بود.

منم ازمون ۱۸ اسفند قبول شدم ۵۰ نمره ام از حد نصاب بیشتره نمره ام مصاحبه وگزینشم رفتم منتظر قبول نهاییم برام دعا کنید  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
آزمون جامع رو کِی گرفتن ازتون؟

شما منابع اموزگاری همه رو خوندی؟ آخه خیلی زیادن هزاران صفحه چه جوری وقت میشه 

چه منابعی بزای اموزگاری پیشنهاد میدی

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
منم ازمون ۱۸ اسفند قبول شدم ۵۰ نمره ام از حد نصاب بیشتره نمره ام مصاحبه وگزینشم رفتم منتظر قبول نهای ...

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

اموزگاری همه منابع رو خوندی؟ خیلی زیادن من هیچ وقت شرکت نکردم ولی دلم میخواد شانسمو امتحان کنم 

کتاب نشر اراه و چهارخونه خوبه بخونم ؟

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش