2777
2789
عنوان

بهش بگم قبلاً با یکی بودم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 65 پست
اصلا فقط در حد ی بغل و دست بوده 

خب مشکلی نداره واقعا 

نگو اصلا

اخلاقش چطوره 

وضعیت مالیش

شغلش

همرو یسنج 

از روی علاقه کاری نکن

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان چون قصدش جدیه دنبال دختر خوبیه 

یعنی حق میدین بهش؟واقعا تعجب میکنم 

از الان بگو به جای اینکه یه عمر استرس داشته باشی .چطور اون حق داشته دوست دختر داشته باشه شما نه؟

عزیزم بحث سادگی نیس خانواده ها تقریبا در جریانن البته نه تموم اعضای خانواده 

منم مامانم خبر داره جز بابام😭😂

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤
😐😐😐 مگه رو دست مامان بابات موندی که اینقدر زود میخوای ازدواج کنی  کسی که بخواد واسه این چی ...

اصن من فعلا هم نمیخوام ازدواج کنم واقعا ازش خوشم میاد تا حالا همچین حسی ب کسی نداشتم 

یعنی حق میدین بهش؟واقعا تعجب میکنم  از الان بگو به جای اینکه یه عمر استرس داشته باشی .چطور اون ...

اسورس چی واقعا؟

مجازی بوده گذشته دیگ 

تهش یه خط عوض میکنه

خب مشکلی نداره واقعا  نگو اصلا اخلاقش چطوره  وضعیت مالیش شغلش همرو یسنج  از روی ...

همه چیزش واقعا عالیه هم شغل پر در آمدی داره هم ماشین داره هم خونه داره و خیلیم اخلاقش خوبه 

همه چیزش واقعا عالیه هم شغل پر در آمدی داره هم ماشین داره هم خونه داره و خیلیم اخلاقش خوبه 

خب خوبه عزیزم ایشالله همینطور ک میبینی باشه در آینده تغییر نکنه 

عذاب وجدان نداشته باش و اصلا نگو عزیزم

عزیزم بحث سادگی نیس خانواده ها تقریبا در جریانن البته نه تموم اعضای خانواده 

خوب ربطی به دونستن خانواده ها نداره .حرف ما اینه چرا اون حق داشته دوست جنس مخالف داشته باشه شما حق ندارین؟

یعنی حق میدین بهش؟واقعا تعجب میکنم  از الان بگو به جای اینکه یه عمر استرس داشته باشی .چطور اون ...

اصلا این حقو نمیدم بهش من خودم انقد حالم بد میشه بخاطر دوست دخترای قبلیش انقد بهش سرکوفتم میزنم بعد ب این فک میکنم ک اونم باید حق داشته باشه من همچین کار بدی کردم ولی اون صادق بوده من نبودم 

خوب ربطی به دونستن خانواده ها نداره .حرف ما اینه چرا اون حق داشته دوست جنس مخالف داشته باشه شما حق ن ...

👌👌👌