2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من .... داره تمام تلاشش رو میکنه تو گروه دوستها ابروی من رو ببره بگه من دروغگو ام ....خسته ام کرده دیگه ....

حسودم هست دوست داره خودش از همه بالاتر باشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
عقده در چیه طرف داره پز دادن؟

ببین هر اونچیزی که طرف میخواسته داشته باشه و الان نداره یا نمیخواسته داشته باشه و داره براش میشه عقده بخاطر همین موضوع یه سری رفتار و سرکشی هایی میکنه که درست نیستن

ببین هر اونچیزی که طرف میخواسته داشته باشه و الان نداره یا نمیخواسته داشته باشه و داره براش میشه عقد ...

درسته عزیزم 

و اگه بخواد اون رو سر کسی خالی کنه ...

واقعا کاش بشه عقده ها رو درمان کرد 

قطعا هر آدمی عقده داره ولی نباید سر کسی خالی کرد

درسته عزیزم و اگه بخواد اون رو سر کسی خالی کنه ...واقعا کاش بشه عقده ها رو درمان کرد قطعا هر آدمی عق ...

خودشون متوجه نیستن ....

ببین همین دوستم که میگم شعورش نمیرسه حتی اگه من تو گروه دروغ گفتم که نگفتم ...درست نیست شخصیت من رو بین اون همه ادم خراب کنه ....اینجور ادما فکر میکنن اگه مچ یه نفر رو بگیرن زرنگن نه بابا عزیزدل اگه طرفت دروغگوئه تو هم یه ادم بی شعوری

خودشون متوجه نیستن ....ببین همین دوستم که میگم شعورش نمیرسه حتی اگه من تو گروه دروغ گفتم که نگفتم .. ...

درسته عزیزم 

چطوری طرف خودش متوجه نیست عقده ای هست؟

مگه میشه خودش نفهمه 

پس همینطوری بیخیال باش بزار هر حرف بزنه بلخره یه روز خسته میشه

چند روز دیگه با مدرک بهش ثابت میکنم همون طور که اون بحث رو کلی کرده من هم مدرکم رو تو گروه میذارم

درسته عزیزم چطوری طرف خودش متوجه نیست عقده ای هست؟مگه میشه خودش نفهمه

بخدا نمیفهمن میگه من از همه بهترم ...من مظلومم من بی سیاستم ....من خانواده دارم....بابای من فلانیه و....