2777
2789
عنوان

بهش بگم قبلاً با یکی بودم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 65 پست
همشم مجازی نبوده نبوده آخه من چند بار رفتم دیدمش

هست عوض کن مثلا بگو دلم میخواد ی دایم داشته باشم یا همراه اول یا ایرانسل وقتی قطع ارتباط کردی با اون شخص دیگ استرس هم نداری و این ک واقعا لازم نیست بگی عذاب وجدانت هم الکیه 

هیچکس جز خودم این موضوع رو نمیدونه اما اون شخص مجازی چند ماهی یبار ک دوست دختر گیرش نمیاد با خط مختل ...

دوست پسرم همون اول گفت تو گذشته هم دخالت نکنیم و از هم توضیحی نخوایم الان نزدیک دوساله باهمیم و ب مشکلی نخوردیم خداروشکر

فقط من از طرف خانوادش متوجه شدم ک مامانش دختر خالش رو خاستگاری کرده واسه دوست پسرم

ک من واسم اهمیتی نداشت 

چون خاستگاری یه چیز طبیعیه کلا

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشم مجازی نبوده نبوده آخه من چند بار رفتم دیدمش

رابطه جنسی ک نداشتی مطمئنا ک عذاب وجدان داشته باشی

اون آقا پسر هم آدم پاکی نیست ک شما بخوای عذاب وجدان بگیری

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤
مشکل اینحاست اون شخص بعضی اوقات برای دستگرمی با خط های مختلف بم پیام میده مثلا چند ماهی یک بار ک من ...

خب پس باید بگی بهش

صداقت مهمترین چیزی

چون اگه خطت رو هم عوض کنی ممکنه باز پیدات کنه بهش بگو

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

هیچکس جز خودم این موضوع رو نمیدونه اما اون شخص مجازی چند ماهی یبار ک دوست دختر گیرش نمیاد با خط مختل ...

چن سالته؟

آخه الان چون قصدش جدیه دنبال دختر خوبیه 

وای چقد ساده ای شما😑😂

شما هم پس برو دنبال پسر خوب

این خیلی رو این چیزا حساسه متاسفانه 

خب بگو نبودم و تمام 

عذاب وجدان هم نداشته باش

چون اون آقا پسر خودش ده دست چرخیده

آخه میگم قبول نمیکنه بهش بگم ولم میکنه

😐😐😐

مگه رو دست مامان بابات موندی که اینقدر زود میخوای ازدواج کنی 

کسی که بخواد واسه این چیزا نمیره 

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی