2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مژگان وقتی برگشت دیگه اون مومو نبود خیلی فرق کرد و به جواد گفت من اصلا نمیتونم ایران زندگی کنم ...

واقعا عجیبه هر چی همسرم میگه جواد با مرضیه ازدواج می‌کنه من میگم مگه میشه مرضیه بیاد با جواد ازدواج کنه که ۲۰ سال عاشق مژگان بوده

این همه برای هم جون میدادن بعدش هرکس رفت پی زندگی خودش؟

اره دیگه‌دنیا اینطوری هستش رسول خیالش راحت شد خواد میره با مادرش زندگی کنه  به خاطر همین رفت

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

یعنی ممکنه اینو از یه داستان واقعی گرفته باشن که دوتا سریال شبیه همه؟

ممکنه ببین من اینو متوجه شدم که بعضی بچه های بهزیستی بخاطر شرایطشون وقتی دل میبندن واقعا دوست داشتنشون عمیقه و ساده و بی شیله است حالا واسه همشون که صدق نمیکنه اما خب بینشون هست

خدایا ااااااااااا شکرت
ممکنه ببین من اینو متوجه شدم که بعضی بچه های بهزیستی بخاطر شرایطشون وقتی دل میبندن واقعا دوست داشتنش ...

هییی

من خیلی براش غصه خوردم با اینکه سریاله اما تو واقعیت هم هست به هر حال 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من