2777
2789
عنوان

شما هم از اول به گوگوش حس خوبی نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست

والا ما مردم یاد گرفتیم فقط درمورد آدمای معروف نظر بدیم و نقد و برسیشون کنیم 

در صورتی که زندگی های خودمون پر عیب و ایراده 

لطفا یاد بگیرید کسی رو قضاوت نکنید شما جای آدما نیستید ..

پیرینسس🎀🤍

منم نگفتم به من ربط داره ولی خب من نمیتونم از کسی که زندگی بقیرو خراب می‌کنه خوشم بیاد در هر صورت

من کلا به زندگی شخصی هنرمندها و بازیگرها و خواننده ها فکر نمی کنم اگر شخصی خوش صدا باشه از نظر من خواننده خوبیه و بهش حس خوبی دارم نظر شما هم قابل احترامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصیتش و زندگیش چیکار دارم به هرحال هیچ کدوم ما صد در صد ادمای خوبی نیستیم

زندگی شخصی خودش به خودش مربوطه برای ما که زندگی نمیکنه کارش خوانندگیه و منم عاشق صدا و اهنگاش و استایلاشم همیشه خوشتیپ و زیبا بوده در هر دوره ای از زندگیش

والا ما مردم یاد گرفتیم فقط درمورد آدمای معروف نظر بدیم و نقد و برسیشون کنیم در صورتی که زندگی های خ ...

کسی نگفت ما کاملیم اتفاقا ماهم ایراد داریم ولی یکی هست اکثریتش پر عیب ایراده یعنی چی که قضاوت نکنیم؟؟

اگه اینطوره شما شمر و یزید هم قضاوت نکن دیگه

خودت باش مثل بقیه هست

منطقت::::::😐😐😐😐😐

چیز غیر منطقی ای گفتم؟

میگم شما اگه اینطوره هیچکسی رو قصاوت نکن خب نمیشه که آدم ها مغز دارن خوب و بد رو میتونن تشخیص بدن 

تو خود تاریخ و قرآن کسایی وجود دارن که خود خدا گفته لعنت بفرستین براشون بعد الان یکی مثل شما میاد میگه قضاوت نکن

خودت باش مثل بقیه هست

چیز غیر منطقی ای گفتم؟میگم شما اگه اینطوره هیچکسی رو قصاوت نکن خب نمیشه که آدم ها مغز دارن خوب و بد ...

خببب چه ربطی داره؟

یزید و کسایی ک تو قرآن لعنت شدن رو با آدمای عادی مقایسه میکنی؟😐

من منظورم اینه که زندگی افراد معروف پرررر از حاشیه ست و واقعا اینکه ما بشینیم قضاوت کنیم و راجب چیزایی ک حتی نمیدونم راسته با دروغه یا جریانش چیه صحبت کنیم تلف کردن وقته همین

پیرینسس🎀🤍

خببب چه ربطی داره؟یزید و کسایی ک تو قرآن لعنت شدن رو با آدمای عادی مقایسه میکنی؟😐من منظورم اینه که ...

منظورم اینه این بحث این که میگن قضاوت نکنید اشتباهه

و اینکه حتی کسایی که میگن شبیه یزید رفتار میکنن رو هم لعنت کنید کسی که خونه ی زندگی مردم رو خراب می‌کنه شیطان صفت نیست؟

خود گوگوش در مورد این مسائل حرف زده اینا حاشیه نیست منم اتفاقی دیدم تو تلویزیون وگرنا اصلا پیگیرش نیستم

خودت باش مثل بقیه هست