2777
2789
عنوان

سایز النگو،فکرکنم گشاده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 64 پست
نمیدونم همون طوری گفتم سایز ۳بده اومدم خونه هر کاری کردم از دست راستم رد نشد منم انداختم دست چپم رد ...

تودیگه خیلی راحت خریدی 

اگر بهت نمیشد چی😅

اگرمیتونی دور مچت یه اندازه بگیربهم بگو سانتشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای پس تحمل کنم همینطوری؟ دوق النگوخریدن داشتم بااین فکرا ک گشاده یا نه اون لذتمم کم شده والا😢میگ ...

به نظر من آره

درسته حست الان بده ولی عوض کنی بدتر میشه

چون هم حرص طلای کم شده رو میخوری و هم میبینی همینا بهتر بودن

الان من مجبور شدم یدونه از النگوهامو نندازم چون دستم جا نداره همیشه هم عکس قبلیارو نگاه میکنم حسرت میخورم

ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند🙂✨️

ممنون ازنظرت عزیزم قبول دارم‌اولین بارم‌بود میرفتم واسه النگو بلدنشدم کسی سن باللترازمن هی نظرداد&n ...

مبارک باشه گلی 🥰🥰🥰

ایشالا که کلی طلاهای خوشکل خوشکل بخری و مرسیییی از ادب و شخصیتت 🥰🥰🥰🥰

خوبه که اندازس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به نظر من آره درسته حست الان بده ولی عوض کنی بدتر میشه چون هم حرص طلای کم شده رو میخوری و هم میبین ...

راست میگی عزیزم 

ممنون از نظرت خیلی حسموبهترکردی همینارونگه میدارم دیگه به گشادی فکرنمیکنم 

واقعا  اولین نفری میگی اندازه س  شایدم حساس شدم

واقعا اندازس 

حساس شدی زیاد 💋❤

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مبارکه.ببین النگو نباید اونقدرم کیپ دست باشه باید ازاد باشه که هر وقت میخوای راحت دربیاری من ی مدل داشتم کیپ دستم بود هر دفعه می۷واستم دربیارم بپوشم تمام دستم زخم میشد حتی ی بار مجبور شدم دوتاش رو قیچی کنم دیگه ایندفعه سایز ۲ گرفتم دور مچ دستم طریفه ولی دور مشتم اون انگشت شصت استخونش پهنه  نمیشه سایز ۱ بپوشم .الان یکم گشاده میزنم بالا راحت به چیزی نخوره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹