2777
2789
عنوان

سایز النگو،فکرکنم گشاده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 64 پست
به نظرت ببرم واسه تعویض خیلی کم میکنن؟😢

آره پشیمون میشی

واسه منم اینطوری بود سایز ۲ بود وقتی خریدم شب پوشیدم و صبح دراوردم و دو روز بعد رفتم عوض کردم کاملا نو نو بودن فکر کن فقط چند ساعت دستم بود عوض کردم سایز یک ولی الان خیلی تنگه رو دستم و اذیتم میکنه و مدام خودمو سرزنش میکنم چرا اینکارو کردم

واسه من رو ۹ النگو ۷ گرم طلا کم شد

ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند🙂✨️

واقعا قشنگه؟ تومدلشم شک دارم حالا😢۷ونیم هرکدوم ممنون

بخدا خیلی قشنگ کیفشو ببر دعا کن منم واسم جور شه بتونم بخرم سر ماشین فروختم النگوهامو🫠🫠

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گشاده برات عزیزم  ولی اگر جوونی طلاهای جوون پسند بپوش این مدلی جالب نیست برا خانومای جوون  ...

ممنون ازنظرت عزیزم

قبول دارم‌اولین بارم‌بود میرفتم واسه النگو بلدنشدم کسی سن باللترازمن هی نظرداد 

ان شالله این سری چیز جوون پسندانه میخرم🩷

سایز من ۲ ،حالا من یه تک پوش گرفتم طلافروش ب زور انداخت دستم،فکر کردم گولم زده شماره یک داده رفتم یه ...

منم باچیزایی ک اینترنت نوشته سایزم دو ولی از دستم تونرفت اخه

اگر سال بعد باید بفروشین، اصلا به تعویض فکر نکن. کلی ازش کم میشه. ان شالله دفعه بعد خریدنی، سایز ۲ ...

اره احتمالا زیاد تا دوسال آینده میفروشیم 

ولی اخه این مدتم گشادباشه دستم

خیلی بد دیده میشه؟

آره پشیمون میشی واسه منم اینطوری بود سایز ۲ بود وقتی خریدم شب پوشیدم و صبح دراوردم و دو روز بعد رفت ...

واای پس تحمل کنم همینطوری؟

دوق النگوخریدن داشتم بااین فکرا ک گشاده یا نه اون لذتمم کم شده والا😢میگم کاش نمیخریدم اصلا