2777
2789
عنوان

مثل یه مادر راهنمایی میخوام

480 بازدید | 46 پست

سلام شبتون بخیر یه مشورت ازتون میخوام

من چند ساله با یه اقا پسر دوستم خانواده‌های دو نفرمون در جریان حالا بعد چند سال قرار رسمی شه اون اقا که من باهاشون هستم خواهرشون تازه عقد کرده بعد مهریه کمی گفته الان خوانواده اون میگن که هر چی دخترمون مهر کرده شمام همون طور مامانم میگه ۱۳۸۳تا من هیچ دخالتی نمیکنم نظر خانواده من محترمه براشون ارزش قائلم ولی میترسم سر مراسم خاستگاری به هیچ توافقی نرسن خانواده هامون اون اقا میگه ک هرچی عرفه من میگم هر چی خانواده بگه  نه میخوام دل خانواده ام بذنجونم نه اون اقا میدونم مهریه معامله نیست مامانم میگه پشتوانه من چطور تا دو ماه اینده این اقا متقائد کنم مرسی از وقتی که گذاشتین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم منم مخالف مهریه خیلی کم هستم ٫ 

اما اینی که مادرتون میگه خیلی زیاده و کمتر کسی قبول میکنه همچین چیزی رو 

مادرتون برای داداشت برید خاستگاری همچین شرطی رو قبول میکنه؟

به آقا بگو من تو این مسائل دخالت نمیکنم ولی با خانوادتم صحبت کن به نظرم ۱۱۰ تا سکه عرفه و اگه یکی دو ...

مشکل اینجاست وضع مالی خوبی دارن مامانم میترسه میگه اگه سکه کم بزارم فردا راحت طلاقت میدن بدبخت میشی 

مشکل اینجاست وضع مالی خوبی دارن مامانم میترسه میگه اگه سکه کم بزارم فردا راحت طلاقت میدن بدبخت میشی& ...

منطقی نیست 

اگه تو زندگی وحشی باشه و طلاق نگیره ارزش داره؟؟

خداییش ۱۳۸۳ سکه؟ خیلی ببخشید اینطور میگم طرف مقابل اگر عقل داشته باشه قبول نمیکنه، ضمن اینکه محضر الان فقط ۱۱۴ سکه رو قبول میکنه. مگه معاملست. اتفاقا اینطور با این همه سکه طرف مقابل فکز میکنه هدفتون کاسبیه نه زندگی، بعدش کسی که ۱۳۸۳ تا سکه مهر میکنه پدرش علاوه بر جهیزیه لاکچری و لوکس برای دخترش خانه و ماشینم میگیره بعلاوه یه عالمه طلا که به دخترش میده، بالاخره جهیزیه هم بابد در شأن مهریه باشه دیگه

ببخشید جسارته ولی خواسته ی مامانتون تو این شرایط اقتصادی کاملا غیر منطقیه و راضیشون کنین عوض کنن وگر ...

مامانم نمیتونم راضی کنم از اویل اشنای اینو به پسر گفت قبول کرد 

خداییش ۱۳۸۳ سکه؟ خیلی ببخشید اینطور میگم طرف مقابل اگر عقل داشته باشه قبول نمیکنه، ضمن اینکه محضر ال ...

من پدرم هم بهم خونه داده هم ماشین من بهشونم گفتم عروسی نمیخوام یه مراسم ساده

۱۴ تا سکه هم کمه  اگه همسرت خوب باشه منظورم توعه نوعیه نه صرفاً خود تو  وقتی بمیره هیچی ...

قبول دارم ترس دارم بعد پنج سال با کلی اذیت میخوایم بهم برسیم میترسم تو مراسم خاستگاری بهم بخوره