2777
2789
عنوان

مثل یه مادر راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
خداییش ۱۳۸۳ سکه؟ خیلی ببخشید اینطور میگم طرف مقابل اگر عقل داشته باشه قبول نمیکنه، ضمن اینکه محضر ال ...

با این شرایط شما پس پسر هم باید یه قصر بگیره دیگه😁

ببخشید یعنی بیشتر از ۱۱۴ سکه ثبت نمیکنن؟

مامانم نمیتونم راضی کنم از اویل اشنای اینو به پسر گفت قبول کرد 

بخدا نمیدونم چی بگم

اگه قبول کرده که لابد یچیزی تو خودش دیده

ولی یکم تحقیق کنین انگاری از یه تعدادی به بالا اصلا سکه مهریه رو دادگاه نمیده اینجوری مامانت قانع شه شاید

پسر از خونوادتون پایین تره موقعیتش؟ یعنی مامانت میخوان سنگ بندازن که نشه؟ اگه اینجوری نیست درباره تعداد سکه از وکیل بپرس با مامانت حرف بزن

از پیج وکیل شو بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نمیدونم چی بگم اگه قبول کرده که لابد یچیزی تو خودش دیده ولی یکم تحقیق کنین انگاری از یه تعداد ...

وضع مالی دوتا خانواده خوبه کلا میخوان سنگ بندازن بهونه کنن به مهریه 

من پدرم هم بهم خونه داده هم ماشین من بهشونم گفتم عروسی نمیخوام یه مراسم ساده

بجای سکه زیاد ازشون حق طلاق یا حق حضانت رو بگیرین، دور از جونتون و زندگیتون، وقتی یه زندگی خراب بشه ادم جونشو برمیداره و میره دیگه قید مهریه رو هم میزنه، اگه پسر خوبیه، کاریه و اهل زندگی،چشم و دل پاکه و شخصیت اجتماعی خوبی داره و میشه بعنوان یک مرد تو زندگی روش حساب کرد ارزشش بیشتر از هزاران سکه است ، و یه چیز دیگه مردی که نخواد سکه بده یه دونه رو به زور میده ،پس مهم تر از همه مرد زندگی بودن مهمه

با این شرایط شما پس پسر هم باید یه قصر بگیره دیگه😁 ببخشید یعنی بیشتر از ۱۱۴ سکه ثبت نمیکنن؟

نه دادگاه بیشتر ازین تعداد قبول نمیکنه ، ۱۳۸۳ تا سکه حساب کردم بالای ۵۰ میلیارد میشه

نه دادگاه بیشتر ازین تعداد قبول نمیکنه ، ۱۳۸۳ تا سکه حساب کردم بالای ۵۰ میلیارد میشه

آهان خدایی نکرده برای جدایی اینا ۱۱۴ بیشتر قبول نمیکنن ؟ 

برای مثلا عقد تعداد بیشتر رو ثبت میکنن؟

با این قیمت سکه همون ۱۱0 تاشم زیاده چه برسه به ۱۳۸۳

بعدشم حالا گیریم طرف خوب نبود طبق قانون بیشتر از ۱۱۰ تا که نمیتونی بگیری، تازه اگه همونم داشته باشه

به جا این کارا حسابی تحقیق کنید ببینید چطور خانواده ای هستن