2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌میگه زنا الانی زن نیستن نمیتونن پول جمع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو حداقل ۴۰ سال پیش عروس شدی زندکی خودت با دلار ۷۰ تومنی مقایسه نکن در دهنتم ببند 

دقیقااا 

ما مثلا با حقوقی ۴سال پیش داشتیم بخدا همش غذا بیرون میخوردیم هر روز اصلا اشپزی نمیکردیم

ولی الان یه وعده هم نمیشه خورد بیرون لامصب بس گرونه

زمان مادرامون بچه شیر مادر میخورد شیر خشک نمیگرفتن کلا چپس و پفک کیک و شکلات  و ..نمیگرفتن &nb ...

اره والا من یادمه بچگیمون بابام اصلا ما رو مغازه نمیبرد هفته ای یه بار شاید تابستونا یه دونه بستنی میخرید الان دختر من روزی دو تا بستنی میخوره ،

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بابا قدیمو الان اصلا قابل مقایسه نیس 

اولا تورم شدید 

بعدشم قدیما نه اینقدر مصرف گرایی بود نه تفریح خاصی بود برای بچه ها 

قدیما لوازم خونگی خاصی نبوده 

همه چی ساده بود 

الان مگه میشه عید به عید لباس نو خرید واس خودت هیچ واس بچه ها مگه میشه سالی یکی دوبار کفش خرید لباس خرید 

خانومای الان بنظرم خیلی ام تلاشگر و صرفه جو هستن 

بابا قدیم اینطور نبود بخدا ۴ ۵ سال پیشم مبشد قناعت کرد  الان من از عید دارم فکر میکنم به دخترا ...

منم بخداااا از قبل عید نتونستم برا دخترم کفش بگیرم

دیروز دیگه رفتم براش گرفتم ی کفش حیلی معمولی ۵۰۰هزارتومن شد

قیمت دلار زمان خودشون که ازدواج کردن با قیمت دلار الان بهشون بگو ..اگر عاقل باشه میفهمه ..اگر نباشه ...

عریزم فقط دلار نیست 

منظورم شخص خاصی نیست کلی میگم 

قدیم رنگ مو کراتین و ناخن و ‌‌‌‌این کارا نبود 

قدیم اینقدر لوازم آرایشی روتین روزانه نبود 

اینقدر لباس نمیخریدن 

تو یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی میکردن