2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌میگه زنا الانی زن نیستن نمیتونن پول جمع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم فقط دلار نیست  منظورم شخص خاصی نیست کلی میگم  قدیم رنگ مو کراتین و ناخن و ‌‌‌‌ا ...

صد البته که حرفتون درست اما خودتون هم دارید میگید قدیم ..دیگه فک نمیکنم کسی دوست داشته باشه به روش قدیم زندگی کنه ..پس مشکل از مردم نیست که دوست دارن به روز زندگی کنن ..مشکل از کسانی هست که هممون می‌دونیم ..

دقیقااا  ما مثلا با حقوقی ۴سال پیش داشتیم بخدا همش غذا بیرون میخوردیم هر روز اصلا اشپزی نمیکرد ...

ما یسری بیرون بودیم خواستیم ته بندی کنیم تا به نهار برسیم، رفتیم فست فودی قیمتا رو که دیدیم یه نگاهی به هم انداختیم گفتیم با این قیمت فست فود انگار خیلی هم گرسنه نیستیم صبر کنیم موقع نهار شه یچی درست و حسابی بخوریم  

اره والا من یادمه بچگیمون بابام اصلا ما رو مغازه نمیبرد هفته ای یه بار شاید تابستونا یه دونه بستنی م ...

من یادم نمیاد روزی گفته باشیم بریم بیرون غذا بخوریم نه که تفریح نریم هر جمعه بیرون بودیم ولی غذا  از خونه آماده میبردیم 

الان رستوران و ساندویچی شده روال همیشه 

اخه قدیم شهریه مدارس رو 20،30 تومن بود؟ اکثرا دولتی میرفتن راضی هم بودن

کی تو قدیم موبایل و با اونم با این تعرفه ها داشت؟ 

قیمت هرچیزی با دلار سنجیده نمیشد، چقدر پولامون ارزش داشت. بچه ها بازی گروهی می کردند الان تک فرزندن که باید با اسباب بازی های گرون بازی کنند. 

قیمت مرغ و گوشت و برنج و سایراقلام با الان اصلا قابل قیاس نیست، تازه مرغ میذاری میپزه، میاری سر سفره انگار آب شده مایه خجالت میشه