2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌میگه زنا الانی زن نیستن نمیتونن پول جمع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 52 پست

دیگه با بچه همه چی سنگینه والا من اصلا اعتقادی به پس انداز ندارم همین که  خورد و خوراکمون خوب باشه یه حساب جداگانه داشته باشیم که انگار نداریمش هر ماه پول بره سرش یه سقف بالا سرمون 

بقیش هر چی داراریم از نظرم باید بره برای تفریح و عشق و حال والا شاید فردا مردم دارایی هامو میخان بیارن سر قبرم وقتی تو زمان حال باهاش لذت نبردم میخام صد سال بعد مرگم خرج نشه 

من اکثریت زن های قدیمی دورم همین چرندیات و میگن و از سبک من ایراد میگیرن در حالی که حسرت همه چی تو دلشونه🌬️

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

به نظرم وقتی خونه نداشته باشی پول جمع کردن امکان پذیر نیست اجاره خونه ها خیلی بالاست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زنای قدیم همه شوهراشون خونه داشتن مردا کاری بودن خوب پول میاوردن اجاره خونه نداشتن میتونستن پول جمعکنن پروها عین مادر شوهر من با همه چیز پسرشون کنار میاییم ی چیم طلب کارن 

البته جکی چان منظورمه🤭😁

البته که خرجها زیاد شده ولی یادمه سالهایی که دانشجو بودم اوایل دهه ۸۰ فقط بعد از ایام نوروز همه لباسهای نو میپوشیدن.

الان به ظاهر آدما و شهر هروقت نگاه میکنی انگار تازه از عید دراومدیم همه نو نوارن.

پس ولخرجیها هم بیشتر شده دیگه...

شما چجوری پس انداز میکنین با این خرجا

تقصیر شما نیست عزیزم ، همینکه درآ مدتون رو برای مخارج زندگی می رسونید هنر می کنید 

ما اگه هنر کنیم پولی پس انداز کنیم خرج لباس می کنیم یعنی برای خریدن لباس باید پول جمع کنیم 

خرجامون رو مینویسیم 

بعضی خرج ها هر ماه یکسانه مثل اجاره خونه

دو دونه حتی هزار تومن رو مینویسیم .

بعد مثلا این ماه خرج ماسین میکنیم 

ماه بعد خرج وسایل بهداشتی 

این طوری برای همه خرجامون برنامه ریزی میکنیم .

الکی هم خرج نمیکنیم . 

بعضی از ماها هم که میدونیم خرجمون کم تره همون اول یک پولی رو میزاریم کنار .

میدونی قدیما تو یه اتاق زندگی میکردن 

مادرا غذا کم میدادن به بچه ها 

یا غذای ساده میدادن پوشک نبود کهنه میگرفتن 

اینقدر وسایل مختلف نبود 

اکثرا ماشین نداشتن 

چشم و هم چشمی نبود کلا هزینه ها کمتر بود 

کلی دولت وسیله ی کوپنی میداد از تخم مرغ و گوشت بگیر تا صابون و تاید 

خب پول جمع میشد دیگه من یادمه ما روغن و قندو شکرمون زیاد میومد میفروختیم 

ایناروو گفتم به مادرشوهرت یاد آوری کنی که  زمانه فرق کرده 

زمان مادرامون بچه شیر مادر میخورد شیر خشک نمیگرفتن

کلا چپس و پفک کیک و شکلات  و ..نمیگرفتن  

لباس هر ماه نمیگرفتن 

پول اینترنت و تلفن نداشتن و خیلی چیزای دیگه همه اینا میشد پس انداز 

اصلا نمیدونند تورم چیه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱