2777
2789

خانم ها مثلا اگه بگه اصل بده چی می گید؟ من دوست دارم بلاخره یه رابطه خوب و با هدف را شروع کنم که تهش یه نتیجه ای داشته باشه ولی اصلا نمی تونم اعتماد کنم . اهل بیرون رفتن ‌و قرار گذاشتن و.... هم نیستم و کلی خط قرمز دارم که تو جامعه الان قبحش شکسته! اگه باهاش همکلاسی باشی حضوری قیافه طرف را می بینی و اخلاق و رفتارش دستت میاد ولی وقتی همکلاسی نیستید یا تو مجازی از گروه دانشگاه میاد چیکار باید کرد؟ 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا از جمله اصل بده حس خوبی نمیگیرم حس میکنم یه آدم کم سن و سال محض سرگرمی اومده دوست بشه یا به قول خودش رل بزنه بنظرم کسی که مناسب باشه درست و حسابی میاد جلو حرفشو میزنه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
کلا از جمله اصل بده حس خوبی نمیگیرم حس میکنم یه آدم کم سن و سال محض سرگرمی اومده دوست بشه یا به قول ...

این هم حرفیه ولی طرف ندیده نشناخته چطور بیاد جلو ، بهتر هست به جای اینکه بگه اصل بده بگه افتخار آشنایی می دید

ب این بر و بچه های پررو تو دانشگاه رو نده بیکاری مگه..ادم درست درمون نمیاد بگه اصل بده

من رو نمیدم اصلا رفتم تو گروه گفتم پی دی اف فلان کتاب رو دارید یارو اومد کتاب را فرستاد حالا صحبتش گل کرده