2777
2789

که هم دندان شکن باشه، هم آروم بگیرید.وقتی یه جواب مث خودشون میدم آروم نمیشم باز😕

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیگم‌چون وقتی فحش دادن بیشتر میفهمم حرفی که در موردشون  زدم درست بوده و انقدر بهشون فشار اومده که دست به فحش شدن  ولی عبرت میگیرم جاهای دیگه باهاشون هم کلام نشم 

یه مکان عمومه ناسزا گفتن اصلا درست نیست

ولی بخاطر اینکه ادمای زیادی هستن نظرات منفی مخالف و... بسیار زیاده 

خیلی سادش امروز یه تایپک زدم از مشتریم گفتم با سن کمش دوست پسرش بی رحمانه ترکش کرد حتی بهش احترام نذاشته که بگه دارم میرم

یکی اومد گفت به ما و تو ربطی نداره. مگه دنبال ربطش بودم خوب معلومه زندگی شخصیشه به خودش ربط داره

ولی اینجا کلی دختر کم سن و سال هست بده یاد بگیرن خودشون تو این شرایط قرار ندن بده بفهمن تو این شرایط اگه قرار بگیرن راه درست چیه؟

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

واقعا! کجای قرآنه برم مطالعه کنم. یعنی اگه فحشمون دادن ما بگیم سلام بر شما😐

بندگان خاص خدای رحمان آنان هستند که بر روی زمین به تواضع و فروتنی راه روند و هرگاه مردم جاهل به آنها خطاب (و عتابی) کنند با سلامت نفس (و زبان خوش) جواب دهند.

۶۳فرقان

من بسیار خونسرد میباشم 😇

آره دیدم شمارو معمولا هم میرید تو پربازدیدا. ماشالله خوب حوصله دارید. بی اعتنا به کسایی که فحاشی ناسزایی چیزی میگن 

پشت هر کاربری یه قلب هست❤