2777
2789
عنوان

برادر شوهر خاله زنک

249 بازدید | 15 پست

برادر شوهرم بی نهایتتتتت حسود و خاله زنکه، زنش از خودشم بدتره، اینقدر عقده ای هستن که بیان خونه ما ببینن ما یه وسیله جدید خریدیم جفتشون تبخال میزنن، با خانواده شوهرمم خوب نیستن، خیلی دوس دارم قطع رابطه کنن دیگه مجبور نباشم تحملشون کنم، واقعا تا قبل برادر شوهرم من تا حالا مردی ندیده بودم خاله زنک باشه در مورد همه چیم نظر میده، من بچمو شیر میدادم میگفت بچه وزنش کمه حتما شیرت کمه، میخواستم بگم بیا خودت تست کن ببین خوبه یا کمه گویا تجربه ت زیاده در این مورد، اه مرتیکه چندش

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجا که بچتو شیر میدادی    

قبلش گیر داده بود طبیعی زایمان کن سزارین نکن، واقعا چرا یه مرد باید وارد این مسائل بشه؟ 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

😂🤏بده خودش تست کنه ببینه اونم همینطور  ک وزن میمونه یا درشت میشه

حالا اصلا وزن بچه ما نرمال بود، دختر خودش چاقه یه باسن داره اندازه هندونه فکر میکنه خیلی خوبه بچه چاق باشه

برادر شوهر سابق من آنقدر خاله زنک بود زندگی مون و از هم‌پاشوند . خدا لعنتش کنه

ما اصلا بهش اجازه دخالت نمیدیم، شوهرمم برادرشو میشناسه خودشم میگه این از بس زیر دست خواهر و مادرم نشسته غیبت کرده زن شده اخلاقش 😂

😂🤏ای جان. بچس؟

آره ۵ سالشه، ولی چاقی واقعا برای سلامتی بچه ها خوب نیست