2777
2789
عنوان

کم آوردم بخدا دیگه نمیکشم.....😭😭

719 بازدید | 56 پست

پسرم سه ماهشه شیر نمیخوره وقتی سینمو میخوره انگار داره تو آب غرق میشه انقد چنگ میندازه خودشو میده عقب برای شیر دادن بهش باید باهاش کشتی بگیرم امروز موقع شیردادن بهش انقد بهم فشار اومد گردنم رگ به رگ شد خیلی میتونستم آرومش کنم الان گردنم هم فلج شده.تاحالا ۳تا از بهترین متخصص ها بردم.دریغ از یه کم بهتر شدن.باز امروز بردم پیش یه دکتر دیگه امان امان امان

بخدا کم آوردم بعضی وقتا میشینم گریه میکنم.چرا انقد عذاب میکشه حسرت به دلم مونده یبار مث بچه آدم شیر بخوره.تورو خدا اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه دختر منم اینجور بود یه مدت با شیرم قهر میکرد تو خواب ولی میدادم میخورد یا سوار ماشین می‌شدیم میخورد زود گذره ولی خب امکان رفلاکس هم هست یا اگر شیر خودت رو می دی سینت سنگینه قبلش بدوش یکم 

صددرصد رفلاکس داره چون دختر منم اینجوری بود بچه های اینجوری تو خواب راحت شیر میخورن تا حالا امتحان ک ...

میدونه رفلاکس داره انواع اقسام دارو هارو استفاده کردم.اول تو خواب شیر میدادم الان دیکه اونم نمیگیره

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

شیرداری ،،؟؟شیرخشک بده...من این مشکل رونداشتم اما شیرم کمه...یه روضه نذر رقیه امام حسینم کردم ب لطف خدا شیرم بیشترشد...هم شیرخودمو میدم هم شبی یه شیشه شیر خشک.....دکترا چی میگن؟؟

خوب میشه دختر منم اینجور بود یه مدت با شیرم قهر میکرد تو خواب ولی میدادم میخورد یا سوار ماشین می‌شدی ...

اره رفلاکس و هم آلرژی شیرخشک نان اچ آ میدم امروز دکتر گفت ای آر بده.چیزی که توسایت خوندم نوشتن خیلی سنگین میترسم یبوست بشه 

خوب میشه تا یکی دو ماه دیگه مخصوصا برسه به غذا دیگه اینجوری نیست 

استرس دارم نکنه به غذا ها هم حساسیت داشته باشه

بچه منم همین بود دیگه تو خواب بهش شیر میدادم موقعی ک غذا خورشده بود توبیداری غذا میدادم تو خواب شیر

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

همیشه حالت شیب دار بخوابونش وموقع خواب هم به بغل بخوابون چون شیر میاد تو دماغش وگلوش اینجور میشه هروقت سرشو کشید عقب بغلش کن آروم بزن پشت کتفش تا آروغ بزنه