2777
2789

البته خودش راجب باشگاه اینا و اینکه هرروز میرم پرسید منم توضیح دادم، بعد گفت دوست داره باشگاه بره ولی وقت نمیشه. بحث کار و شرایط مالی هم پیش اومد من نگفتم وضع مالیم خوبه جوری رفتار کردم انگار متوسط هست نمیدونم حالا بعدا اگر بفهمه فکر میکنه دروغ گفتم و ناراحت میشه یا نه؟ 

به نظرتون باید راستش رو میگفتم؟ 

بعدش دیگه دوستش اومد حرف تموم شد بعد باشگاه هم رفتم یه نوشیدنی پیشش گرفتم ولی سرش شلوغ بود حرف نزدیم. 

Victory is my habit 

خوبه به نظرم همینجور چند بار برو بین چی میشه نه نمی‌خواد دروغ بگی سر بسته توضیح بده اگه هم بعدا رابطتون جدی شد بگو میخواستم خودم رو بشناسی 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
خوبه به نظرم همینجور چند بار برو بین چی میشه نه نمی‌خواد دروغ بگی سر بسته توضیح بده اگه هم بعدا رابط ...

مرسی همین کار رو میکنم امیدوارم وارد فاز اینکه چرا نگفتی نشه

Victory is my habit 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی همین کار رو میکنم امیدوارم وارد فاز اینکه چرا نگفتی نشه

نه نمیشه نگران نباش 

درآمدت در چه حده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

اینکه خودت رو پنهون کنی هم واسه آدم ندید پدیده نه کسی که خودش شاغله

ولی خب بهرحال هرجور میلته

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نه نمیشه نگران نباش  درآمدت در چه حده

پست اول من رو دیده باشی یکی از مانده حسابام رو گذاشتم، ماشینم ب ام و ایکس ۶ هست ماهی حدود ۳۰۰ ۴۰۰ درآمد دارم

Victory is my habit 
پست اول من رو دیده باشی یکی از مانده حسابام رو گذاشتم، ماشینم ب ام و ایکس ۶ هست ماهی حدود ۳۰۰ ۴۰۰ در ...

خوشبخت باشی 

میتونی در حد ایکس ۶ خودتو نشون بدی 

ولی اون آدم خودش شغل خوبی داره نسبتا نیاز به پنهون همه چی نیس