2777
2789
عنوان

درمان ضعیفی چشم (همگی بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 9627 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سرمه استفاده نکردم شما دوست نداری استفاده نکن من چیزیو که نتیجه گرفتم گفتم الانم واسه تبلیغات ...

یه نگاه کن ب اولین تاپیک پیجت . مال سال چهارصد و یکه و درباره استفاده از همین سرمه گفتی . گفتی یه ساله استفاده میکنی . ینی هزار و چهارصد و دو سال و خورده ای پیش 

نه دو ماه !😂💔🚬

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
سال چهارصد و یک میگی یه ساله استفاده کردی . ینی سال چهارصد . نکنه اصحاب کهفی زمان از دستت در رفته . ...

تو دنبال بهونه ای من الانم نگفتم دوماه کلا استفاده کردم بی فکر جان😂گفتم دوماه استفاده کردم نتیجه گرفتم وگرنه من سال هاست استفاده میکنم ولی جدیدا پیش پزشک نرفتم 

نه ولی خب عادت نداریم دیگ

من اصلا عادت ندارم یعنی عینک همش رو چشممه🤗😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

باش تو فکر کن تبلیغ😂

دوست عزیز اگه تبلیغ نیست،و واقعا میگی اینو در نظر داشته باش که جلوی چشم توسط صلبیه کاملا پوشیده شده و راه نفوذ چیزی وجود نداره،و علت اصلی ضعیفی چشم البته از نوجوانی به بعد بزرگ شدن کره چشمه و باید عدسی با لیزر تصحیح بشه تا انطباق برگرده.

شما دوربین بودی و از بچگی بوده؟

دوست عزیز اگه تبلیغ نیست،و واقعا میگی اینو در نظر داشته باش که جلوی چشم توسط صلبیه کاملا پوشیده شده ...

من از بچگی بودم و اینکه اگه تبلیغ بوده شک نکن میگفتم بیاین از من بگیرین یا یکجایی رو معرفی میکردم ولی با اینکه یکی از دوستان پرسید بهشون گفتم جایی که من گرفتم تموم کرده و باید بگردن من برام مهم نیست کسی فکر کن اشتباهه یا تبلیغ اینم در واقع برای برطرف کردن سوال خودم پرسیدم همین که بیشتر جواب دادم متاسفانه

عزیزم. یه دنیا ممنون. از اشتراک تجربه مفیدت.    گوش نکن اینجا همیشه تعدادی هستند فاز منفی که بدون مطالعه وتحقیق فقط جبهه می گیرند.   شاید به ضررشونه.    ولی همینکه یکی دونفر مثل من ببینند  کار بزرگی کردی.     منم این سرمه رو خیلی تعریف شنیدم ولی راستش خودم استفاده نکردم.  مربوط به طب اسلامیه. و من به درمان‌های طب اسلامی خیلی اعتقاد دارم.  موفق باشی و تندرست

تو به من توضیح بده اون سرمه چطور رفت داخل بافت چشمی از قرنیه رد شد از زلالیه رد شد از عنبیه رد شد رف ...

چرا شما اینقدر بدبینی و جبهه می گیری؟اگه ایشون قصدش تبلیغ بود. می اومد سایر داروهای طب سنتی و یا اسلامی هم تبلیغ می کرد. ولی می بینی،تو کل تاپیکهاش از این دومورد برای چشم نتیجه گرفته و همین دو مورد رو اسم برده.   خیلیا اینجا تجاربشون رو تو تاپیکها به اشتراک می ذارند. و هدف ما هم از نی نی سایت همینه استفاده از تجربه دیگران.    شما برو تاپیکهای مورد علاقه ت. که در رابطه با مادرشوهر و خواهرشوهر و تاپیکهای خاله زنکی. هست.  و این مورد تاپیکها رو برای ما و امثال ما بذارید بمونه.   که از لحاظ قوانین نی نی سایت ایراددنداره.  شما هم می تونی وارد تاپیک نشید و اگه وارد هم می شید بیخود جبهه نگیرید. اَه