2777
2789
عنوان

درمان ضعیفی چشم (همگی بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 9629 بازدید | 55 پست
چشمم که درد نداشت ولی اگه منظورت مشکلات چشمم اره

راستی مادربزرگ دوستم کنار پیشونیش فکر کنم دقیق نمی دونم زالو انداخته بهتر شده الان

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها فکر کردم دردم داشتی آخه من چشام ضعیفه هم تاره هم خیلی درد میکنه عینکم میزنم سردرد حالت تهوع شدید میگیرم حالم بد میشه نمیدونم چیکار کنم دکتری نبوده که تو شهرمون نرفته باشم تهران هم رفتم ولی فایده نداشت

تو به من توضیح بده اون سرمه چطور رفت داخل بافت چشمی از قرنیه رد شد از زلالیه رد شد از عنبیه رد شد رف ...

من فقط سرمه استفاده نکردم شما دوست نداری استفاده نکن من چیزیو که نتیجه گرفتم گفتم الانم واسه تبلیغات نیومدم بهتره ببینی خودم یه سوال از بقیه کسایی که مثل من استفاده کردن داشتم

آها فکر کردم دردم داشتی آخه من چشام ضعیفه هم تاره هم خیلی درد میکنه عینکم میزنم سردرد حالت تهوع شدید ...

لیزیک کن

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
آها فکر کردم دردم داشتی آخه من چشام ضعیفه هم تاره هم خیلی درد میکنه عینکم میزنم سردرد حالت تهوع شدید ...

شماره چشمت با عینک یکیه؟آخه شماره چشم و عینک یکی نباشه اینطوری درد مبگیره

دوماه

سال چهارصد و یک میگی یه ساله استفاده کردی . ینی سال چهارصد .

نکنه اصحاب کهفی زمان از دستت در رفته . میخای تبلیغات کنی حد اقل یه نگاه ب تاپیک های قبلت بنداز ک سوتی ندی 😂😂😂

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

آقا عینکیااا مثل من وقتی عینکو در میارن نمیشون ولی عینک بزن احساس میکنن میشنون یا من اینجوریم😂😂

بگید که من تنها نیستن

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"